Ο Μπρους Ουίλις αποσύρεται από το σινεμά. Διαγνώστηκε με αφασία.

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2022, 20:38
Συντάκτης:

Πολύ δυσάρεστα νέα για έναν αγαπημένο μας ηθοποιό.

<a href="/nea/o-mproys-oyilis-pashei-apo-metopokrotafiki-anoia/67762">Ο Μπρους Ουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Μπρους Ουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια

Ο Μπρους Ουίλις αποσύρεται από το επάγγελμα του ηθοποιοί καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, διαγνώστηκε με αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη και η οποία επηρεάζει σταδιακά την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί.

Τα μέλη της οικογένειας του Ουίλις δημοσίευσαν κοινή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας την αποχώρηση του ηθοποιού.

"Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θα θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θα το αντιμετωπίσουμε ως μια ενωμένη οικογένεια και θέλαμε να σας το κάνουμε γνωστό, διότι ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, "Live it up" και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό..."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

Υπήρχε η φήμη εδώ και μήνες για την αδυναμία του 67χρονου ηοποιού να απομνημονεύει μεγάλα σε διάρκεια κείμενα και διαλόγους, αλλά και την ασυνέπειά του σε γυρίσματα ταινιών. 

Λες και το γνωρίζαμε: η Κλειώ Λιωνή είχε γράψει πρόσφατα ένα σχετικό κείμενο για την καλλιτεχνική ανυπαρξία του (άλλοτε εμπορικότατου) σταρ την τελευταία τουλάχιστον 8ετία, με αποκορύφωμα τις φετινές του υποψηφιότητες στα Χρυσά Βατόμουρα

Κάπως όμως έτσι, εξηγούνται πολλά και λογικά κάποιοι θα πρέπει να μετάνιωσαν το ανηλεές τρολάρισμα προς τον Die Hard της καρδιάς μας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos