O Mπράντλεϊ Κούπερ στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Δημοσίευση: 5 Aug 2020, 09:52
Συντάκτης:

Συνεργασία-φωτιά αναμένουμε στην επόμενη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον καθώς ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

<a href="/nea/o-leonarnto-nti-kaprio-sti-nea-tainia-toy-pol-tomas-anterson/69279">Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστό ποιον ήρωα θα υποδυθεί ο οχτώ φορές υποψήφιος για Όσκαρ Κούπερ, η -προς το παρόν- ανώνυμη ταινία του Άντερσον θα πλέκει πολλές διαφορετικές ιστορίες οι οποίες θα περιστρέφονται γύρω από έναν έφηβο ηθοποιό.

Περισσότερα σας είχαμε γράψει πριν μερικούς μήνες.

Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο “The Valley” ή αλλιώς στην κοιλάδα Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, εκεί όπου ο Αμερικανός σκηνοθέτης γύρισε και τα “Boogie Nights”, “Magnolia” και “Punch Drunk Love”. Η ημερομηνία έναρξης της παραγωγής ήταν προγραμματισμένη για άνοιξη/καλοκαίρι του 2020 όμως η πανδημία ανέβαλλε τα σχέδιά τους πιθανόν για το φθινόπωρο. Παρόλα αυτά, η ταινία θα γυριστεί υπό το banner Ghoulardi Film Company το οποίο ανήκει στον Άντερσον ενώ η MGM που φέρει τα δικαιώματα όπως και ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής κάτι.

Ωστόσο, ο Κούπερ ετοιμάζει και αυτός την επόμενη δουλειά του μετά το επιτυχημένο “A Star Is Born”. Αυτήν την φορά θα σκηνοθετήσει τον εαυτό του για λογαριασμό του Netflix σε μία ταινία για τον συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταιν σε παραγωγή του Τοντ Φίλιπς, Μάρτιν Σκορσέζε, Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά και του ίδιου.

Μία νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον, όμως, επισκιάζει τα πάντα και την περιμένουμε πως και πως, ειδικά με ένα νέο δίδυμο συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos