Επιστροφή στο Λύκειο για τον Πολ Τόμας Άντερσον

Επιστροφή στο Λύκειο για τον Πολ Τόμας Άντερσον
Δημοσίευση: 14 Νοε. 2019, 18:19
Συντάκτης:

Ο Πολ Τόμας Άντερσον, ο σκηνοθέτης που μας έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων 20 χρόνων, μεταξύ των οποίων το «Θα χυθεί αίμα» και το «The Master», επιστρέφει στις ρίζες του και συγκεκριμένα στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο για τη νέα του ταινία, η οποία θα διαδραματίζεται στα ‘70s.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η παραγωγή θα ξεκινήσει εντός του 2020 και η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από έναν μαθητή Λυκείου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και επιτυχημένος ηθοποιός από τα παιδικά του χρόνια. Ο Άντερσον θα αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μέσα από τη δική του εταιρεία, την Ghoulardi Film Company.

Οι πηγές αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία του casting για την εύρεση του ηθοποιού που θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι η ταινία θα περιλαμβάνει πληθώρα χαρακτήρων, των οποίων οι ιστορίες μπορεί να τέμνονται μεταξύ τους.

Τρεις από τις προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη (Boogie Nights/1997, Magnolia/1999 και Punch-Drunk Love/2002) διαδραματίζονταν επίσης στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, μια περιοχή βόρεια του Λος Άντζελες, στην οποία μεγάλωσε ο Άντερσον.

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2019, 18:19
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

I see you

I see you

Σύνοψη: Σε μια μικρή πόλη της Αμερικής, ένα 12χρονο αγόρι εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο αστυνομικός...
12 ώρες