Ο Χιού Τζάκμαν επιστρέφει ως Wolverine για το Deadpool 3

Δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00
Συντάκτης:

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που ο Xιού Τζάκμαν ενσάρκωσε για τελευταία φορά τον Wolverine στο Logan, ένα εξαιρετικό φινάλε στην μυθολογία του, με μια σχεδόν βιωματική ερμηνεία σε έναν ρόλο με τον οποίο έχει σχεδόν ταυτιστεί, τροχοδρόμησε σε έναν καμβά υπερβίαιου -στα όρια του gore- φιλμ, βασανιστικά... απολαυστικού, με ένα φινάλε όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι: κατάμαυρο -ασορτί δηλαδή με την ταινία- με μια δόση ελπίδας.

<a href="/nea/faraway-downs-ahreiasto/69200">"Faraway Downs": Αχρείαστο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Faraway Downs": Αχρείαστο

Δεν είναι όμως το τέλος, ο Χιού Τζάκμαν θα επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε να κλάψει, ίσως όχι σε τόσο δραματικό και σκοτεινό τόνο, αυτή την φορά. Ο 54χρονος Αυστραλός (που φέτος θα παίξει δυνατά στα Όσκαρ με αυτή την ερμηνεία) θα επανέλθει στον ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του το 2000 για 10η φορά και αυτό θα γίνει στην επερχόμενη ταινία Deadpool 3!

Η είδηση προέκυψε από τον Ryan Reynolds μέσα από ένα κλασσικό Deadpool/Ρέινολντς video που δημοσίευσε, όπου αποκάλυψε και την ημερομηνία πρεμιέρας για την νέα ταινία: 6 Σεπτεμβρίου 2024. Με αυτόν τον τρόπο ο Wolverine εισέρχεται στο MCU και μένει να δούμε πόσοι X-Men θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο τα επόμενα χρόνια.

Την σκηνοθεσία του Deadpool 3 έχει αναλάβει ο Shawn Levy, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τον Ρέινολντς (Αdam Project, Free Guy) και με τον Τζάκμαν (Real steel). Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση του και καμία άλλη πληροφορία.

"And i will always love Hugh..."

Update: Το πρώτο τρέιλερ για το «Deadpool and Wolverine» προβλήθηκε στο Super Bowl του 2024 την Κυριακή και είναι φυσικά όπως το περιμέναμε. Ο Σον Λέβι, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Ρείνολντς στο «Free Guy» και στο «Adam Project» του Netflix, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, στο καστ επίσης οι Εμα Κόριν, Μάθιου Μακφάντιεν, Μορένα Μπάκαριν, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μπράιανα Χίλντεμπραντ, Ρομπ Ντιλέινι. 

Το «Deadpool 3», η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Disney, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos