O Γούντι Άλεν ετοίμασε το νέο βιβλίο του

Δημοσίευση: 26 Φεβ. 2022, 17:10
Συντάκτης:

Ο Woody Allen παραμένει δημιουργικός και ακάθεκτος, παρά την ηλικία του αλλά και τις εξωκινηματογραφικές αντιδράσεις για την προσωπικότητα και την ζωή του. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Apropos of Nothing (κυκλοφορεί στα ελληνικά με τον τίτλο Σχετικά με το Τίποτα), βιβλίο που προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις, επιστρέφει αυτή την φορά πιο χιουμοριστικά.

<a href="/afieromata/afieroma-i-eyropi-mesa-apo-tin-matia-toy-goynti-alen/68782">Aφιέρωμα: Η Ευρώπη μέσα από την ματιά του Γούντι Άλεν</a>ΣΧΕΤΙΚΑAφιέρωμα: Η Ευρώπη μέσα από την ματιά του Γούντι Άλεν

Είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει μια συλλογή κωμικών ιστοριών, με τον τίτλο Zero Gravity από την Arcade Publishing, τον ίδιο εκδοτικό οίκο που εξέδωσε και την αυτοβιογραφία του νεοϋορκέζου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου 2022. Επομένως, όλοι οι φαν του δημιουργού έχουμε να περιμένουμε κάτι πολύ ωραίο αυτό το καλοκαίρι. Κάποιες από τις ιστορίες είναι ήδη δημοσιευμένες στο The New Yorker, ενώ κάποιες άλλες θα γραφτούν ειδικά για το νέο βιβλίο. Παλαιότερα είχε εκδώσει ξανά συλλογές κωμικών διηγημάτων του, όπως το Πάτσι, Χωρίς Φτερά και άλλα, που στην Ελλάδα τα γνωρίσαμε μέσα από το βιβλίο «Όλα τα Γραπτά του». Η τελευταία συλλογή του ήταν το Σκέτη Αναρχία, πριν δεκαπέντε χρόνια, ενώ αυτή θα είναι η πέμπτη συλλογή.

Σύμφωνα με την Arcade, τα θέματα που απασχολούν τον Allen στο νέο του εγχείρημα είναι «άλογα που ζωγραφίζουν, αυτοκίνητα που σκέφτονται και η σεξουαλική ζωή των celebrities». Μερικοί τίτλοι των διηγημάτων που θα συμπεριληφθούν είναι οι εξής: «Buffalo Wings Woncha Come Out Tonight», «When your Hood Ornament is Nietzsche», «Growing Up in Manhattan». Ο 86χρονος σκηνοθέτης επανέρχεται δριμύτερος, αν σκεφτούμε ότι σχεδιάζει να γυρίσει την νέα του ταινία στο Παρίσι, ίσως μέσα στο 2022. Το βιβλίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω Amazon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos