Ο Γκάρι Όλντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2022, 12:37
Συντάκτης:

Από που να το πιάσεις για τον Γκάρι Όλντμαν, αν ξεκινήσεις να αναφέρεσαι στην υποκριτική του δεινότητα. Dracula, Sid & Nancy, Leon, Mank, Tinker Tailor Soldier Spy για να αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα φιλμ και φυσικά το «Darkest Hour» του Τζο Ράιτ και το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου.

<a href="/nea/o-paolo-sorentino-i-napoli-kai-i-elliniki-mythologia/69134">Ο Πάολο Σορεντίνο, η Νάπολι και η ελληνική μυθολογία</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Πάολο Σορεντίνο, η Νάπολι και η ελληνική μυθολογία

Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Apple TV, «Slow Horses», (την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση με βασικό ρόλο) την οποία είδαμε και σας γράψαμε ιδιαίτερα θετική άποψη.

Και σε προωθητική συνέντευξη στο Deadline για την σειρά, ο 64χρονος Λονδρέζος σταρ έριξε  την «βόμβα», δηλώνοντας πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Slow Horses» που θα έχει σίγουρα δεύτερη σεζόν με τίτλο «Dead Lions», η οποία έχει ήδη γυριστεί:

«Αν και δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την τηλεθέαση και τους παραγωγούς, όμως  θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να υποδύεται τον Τζάκσον Λαμπ για πολλές σεζόν. Αν θελήσω να μια έξοδο με κρότο, εννοώ την σύνταξη που δεν την βλέπω και πολύ μακριά, θα μπορούσε να γίνει με αυτή την σειρά. Να συνοψίσω την καριέρα μου παίζοντας τον Τζάκσον Λαμπ θα το εκλάμβανα ως μεγάλη τιμή και τύχη. Ποτέ δεν ξέρεις…».

Ας ελπίσουμε να είναι απλά ένα προωθητικό τρικ για την σειρά, ο τύπος έχει πολλά να δώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos