Ο Γκάι Ρίτσι κάνει το "The gentlemen" τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2020, 18:20
Συντάκτης:

H επιστροφή του Γκάι Ρίτσι στο βρετανικό γκάνγκστερ νεο-νουάρ με το καυστικό χιούμορ καταγράφηκε στις αρχές της φετινής χρονιάς με το "The gentlemen" το οποίο τα πήγε καλά εισπρακτικά, καθώς το ευνόησαν οι συγκυρίες και πρόλαβε χρονικά το ξέσπασμα της πανδημίας.

<a href="/nea/o-gkai-ritsi-tha-skinothetisei-live-action-toy-irakli-tis-disney/66627">Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action του Ηρακλή της Disney</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action του Ηρακλή της Disney

Φαίνεται όμως ότι ο Βρετανός ιδιοσυγκρασιακός δημιουργός έχει αρκετά ακόμη να πει αναφορικά με την συγκεκριμένη ιστορία, τόσα ώστε να την αναπτύξει με την μορφή τηλεοπτικής σειράς. 

Ο Ρίτσι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς και θα αναμειχθεί και στην παραγωγή μαζί με τους παραγωγούς της ταινίας, Άιβαν Άτκινσον και Μαρν Ντέιβις. 

Μάλιστα από την Miramax Television που θα τρέξει το εγχείρημα αποκαλύφθηκε πως αρχικά το "The gentlemen" είχε προταθεί στον Γκάι Ρίτσι για να το διαμορφώσει για την μικρή οθόνη. Να που τελικά θα συμβεί. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες προσεχώς. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 2 Οκτ. 2020, 18:20
Ενημέρωση: 2 Οκτ. 2020, 18:20
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
9571
Feelgood
8266
Odeon
7830
Tanweer
2832