Ο Γκάι Ρίτσι κάνει το "The gentlemen" τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2020, 18:20
Συντάκτης:

H επιστροφή του Γκάι Ρίτσι στο βρετανικό γκάνγκστερ νεο-νουάρ με το καυστικό χιούμορ καταγράφηκε στις αρχές της φετινής χρονιάς με το "The gentlemen" το οποίο τα πήγε καλά εισπρακτικά, καθώς το ευνόησαν οι συγκυρίες και πρόλαβε χρονικά το ξέσπασμα της πανδημίας.

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Φαίνεται όμως ότι ο Βρετανός ιδιοσυγκρασιακός δημιουργός έχει αρκετά ακόμη να πει αναφορικά με την συγκεκριμένη ιστορία, τόσα ώστε να την αναπτύξει με την μορφή τηλεοπτικής σειράς. 

Ο Ρίτσι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς και θα αναμειχθεί και στην παραγωγή μαζί με τους παραγωγούς της ταινίας, Άιβαν Άτκινσον και Μαρν Ντέιβις. 

Μάλιστα από την Miramax Television που θα τρέξει το εγχείρημα αποκαλύφθηκε πως αρχικά το "The gentlemen" είχε προταθεί στον Γκάι Ρίτσι για να το διαμορφώσει για την μικρή οθόνη. Να που τελικά θα συμβεί.

Update: Στο καστ θα βρίσκονται οι Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Τέο Τζέιμς, Κάγια Σκοντελάριο, Βίνι Τζόουνς, με τον Τζέιμς να υποδύεται έναν γόνο αριστοκρατικής οικογένειας που κληρονομεί την περιουσία των γονιών του και διαπιστώνει ότι πρόκειται για την βάση της μεγαλύτερης καλλιέργειας μαριχουάνας στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι των γκάνγκστερ, μένει να φανεί αν θα αποδειχθεί καλός σε αυτό το επίπεδο. 

Η σειρά αναμένεται να στριμάρει Netflix τον Mάρτιο, δόθηκαν οι πρώτες φωτό στη δημοσιότητα.

Αυτό είναι το πρώτο teaser trailer: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos