Ο δημιουργός του "Beasts of the southern wild" επιστρέφει

Ο δημιουργός του "Beasts of the southern wild" επιστρέφει
Δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2019, 11:46
Συντάκτης:

Η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε σε εηλικία 29 ετών το 2012, ήταν ένα γεμάτο λυρισμό, μαγικού ρεαλισμού παραμύθι και συνάμα μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης

Με το “Beasts of the Southern Wild” έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Μετά από εκεί τίποτα δεν έγινε γνωστό για τον Μπεν Ζέιτλιν.

Φέτος, ο διάδοχος –όπως χαρακτηρίστηκε ίσως πρώιμα και κάπως υπερβολικά από μερίδα του τύπου- του Τέρενς Μάλικ θα επιστρέψει με την ιστορία δύο παιδιών που προσπαθούν να παραμείνουν ελεύθερα και χαρούμενα σε ένα μυστηριώδες νησί όπου ο χρόνος και το γήρας έχουν χάσει τις έννοιες τους.

Το Wendy είχε ξεκινήσει παραγωγή προ διετίας, αλλά μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι είναι έτοιμα τα screen tests, κάτι που σημαίνει ότι ίσως το δούμε σε κάποια φθινοπωρινά φεστιβάλ. 

Ανυπομονούμε by definition να το δούμε και στα μέρη μας.

Update 17/10/19: Το φιλμ θα εξιστορεί μια πιο πειραγμένη εκδοχή στην ιστορία του Πίτερ Παν και ημερομηνία εξόδου στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου 2020, αν και το πιο πιθανό είναι το φιλμ να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο προσεχές Φεστιβάλ Sundance. 

Update 7/11/19: Πρώτο, λυρικό τρέιλερ, όπως ακριβώς το περιμέναμε, κάπου μεταξύ του Beasts Of The Southern Wild και του Where The Wild Things Are (του Σπάικ Τζόνζι). Aνυπομονούμε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463