Νίκολας Κέιτζ: "Έπαιξα σε άθλιες ταινίες για να ξεπληρώσω τα χρέη μου"

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2023, 16:25
Συντάκτης:

Ο Νίκολας Κέιτζ παραδέχθηκε ανοικτά αυτό που όλοι είχαμε ακούσει δεξιά και αριστερά σε επίπεδο φημών και που εξηγούσε τους αρκετούς ρόλους που επέλεξε στην καριέρα του, σε κακά φιλμ.

<a href="/multimedia-trailer/longlegs-o-nikolas-keitz-anatrihiastikos-serial-killer/69735">"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer

Ο 59χρονος ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν, σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε στην αμερικάνικη εκπομπή «60 Minutes». Στη συνέντευξη, προωθώντας τη νέα του ταινία «Renfield», παραδέχτηκε ότι οι οικονομικές του δυσχέρειες γεννήθηκαν από τα ακίνητα.

Όταν ρωτήθηκε για τα κάστρα που αγόρασε στην Αγγλία και τη Γερμανία, μια έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη, ακόμη και ένα ιδιωτικό νησί, ο Κέιτζ παραδέχτηκε: «Είχα επενδύσει υπερβολικά σε ακίνητα. Η αγορά ακινήτων κατέρρευσε και δεν μπόρεσα να βγω  εγκαίρως. Τους τα πλήρωσα όλα πίσω, αλλά ήταν περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Δεν κατέθεσα ποτέ αίτηση πτώχευσης», συμπλήρωσε Αντί να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, μετακόμισε στο Λας Βέγκας και άρχισε να εργάζεται ασταμάτητα, γυρίζοντας τρεις ή τέσσερις ταινίες τον χρόνο για να αποπληρώσει τα χρέη του.

Ο Κέιτζ πρόσθεσε ότι ήταν «μια σκοτεινή περίοδος, όμως η δουλειά ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός μου». «Ακόμα κι αν η ταινία αποδειχθεί άθλια, ξέρουν ότι δεν προσποιούμαι, ότι νοιάζομαι, κάθε φορά. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που πιθανώς σκέφτονται ότι η μόνη καλή υποκριτική που μπορώ να κάνω είναι η υποκριτική που επέλεξα να κάνω εκ προθέσεως, η οποία είναι εξωφρενικά θεατρική και υπερβολική. Όμως δεν πρόκειται να το πετύχεις αυτό κάθε φορά», παραδέχθηκ.

Ο Κέιτζ μίλησε επίσης για τον πιο πρόσφατο ρόλο του, τον εμβληματικό δράκουλα στο «Renfield», που βγήκε στις αίθουσες στις αρχές του μήνα.

«Ο Δράκουλας είναι τρομακτικός γιατί είναι μια κληρονομιά. Ο Δράκουλας είναι ένας χαρακτήρας που έχει γίνει καλά πολλές φορές. Είναι επίσης ένας χαρακτήρας που έχει γίνει κακά πολλές φορές», δήλωσε ο Κέιτζ.

Πρόσθεσε ότι η ερμηνεία του Κρίστοφερ Λι στην ταινία «Δράκουλας» του 1958 είναι αυτή στην οποία κοιτάζει περισσότερο, προσθέτοντας: «Κάνει τον Δράκουλα τρομακτικό».

Mπορείτε να δείτε την συνέντευξη εδώ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos