"Nightingale": Η ταινία που σοκάρει και προκαλεί μαζικές εξόδους από τις αίθουσες

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2019, 21:53
Συντάκτης:

Έδειχνε η φάση από το τρέιλερ της ταινίας που δεν το λες και ακριβώς… εύπεπτο.

Το «The nightingale» της Τζένιφερ Κεντ ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αυστραλία και το Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, σοκάροντας τους θεατές, αρκετοί εκ των οποίων εγκατέλειψαν την αίθουσα μισή ώρα μετά την έναρξη της προβολής.

Η νέα ταινία από την δημιουργό του «Babadook» δημιούργησε καταστάσεις αποτροπιασμού για σκηνές βιασμού και ωμής βίας, με αρκετούς θεατές να διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, η πιο σκληρή σκηνή είναι στο πρώτο ημίωρο της ταινίας και σε αυτή η πρωταγωνίστρια βιάζεται, ενώ ο σύζυγός της και το μωρό της δολοφονούνται στο ίδιο δωμάτιο (ψυχραιμία, δεν πρόκειται για spoiler, υπαινίσσεται και στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε εδώ).

Την ταινία βέβαια υπερασπίστηκαν τόσο η σκηνοθέτης όσο και η Έιλινγκ Φραντσιόζι (η Λιάνα Σταρκ από το Game of Thrones): «Έχουμε κάνει αυτή την ταινία σε συνεργασία με τους πρεσβύτερους των Αβοριγίνων της Τασμανίας και επίσης αισθάνονται ότι είναι μια ειλικρινής και απαραίτητη απεικόνιση της ιστορίας τους που κάποιος πρέπει να πει. Είμαι υπερήφανη για την ταινία», είπε η ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos