Η Τζένιφερ Κεντ βρήκε το φιλμ που θα διαδεχθεί το Babadook

Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2017, 22:31
Συντάκτης:

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από το "The babadook" που άρεσε σε πολύ κόσμο και δεν είναι λίγοι λοιπόν όσοι αναμένουν το δεύτερο σκηνοθετικό βήμα της Τζένιφερ Κεντ.

Η Αυστραλέζα δημιουργός επανέρχεται λοιπόν με το "The nightingale". Πρωταγωνιστούν η Έιλινγκ Φραντσιόζι (από το Jimmy's Hall και το τηλεοπτικό The fall) και ο Σαμ Κλάφλιν (Hunger Games Mockingjay, Me before you, Love Rosie), ενώ η υπόθεση θέλει μια 21χρονη Ιρλανδή να αναζητά στην Τασμανία του 1825 –με την βοήθεια ενός Αβορίγινα ιχνηλάτη- τους δολοφόνους του συζύγου και του μωρού παιδιου της. Αναζητά εκδίκηση, αλλά τελικά θα συναντήσει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόταν.

Πλασσάρεται σαν δράμα επίσημα, αλλά κάτι μας κάνει για δεύτερο επίπεδο δυνατής ψυχολογικής θρλεριάς. Ξεκίνησε παραγωγή, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικό χώρο στην Τασμανία. Στο καστ και οι Ντέιμον Χέριμαν (Quarry), Γιούεν Λέσλι (Top of the Lake), Χάρι Γκρίνγουντ (Hacksaw Ridge).

Update 23/5/19: Πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα και αξίζει να το δείτε. Στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"The Loudest Voice": Ράσελ Κρόου, θόρυβος, βαρεμάρα

Στην Αμερική το σκάνδαλο με τα όσα έγιναν στο Fox News με τον Roger...
1ώρα

"Euphoria" season 1: "Οι έφηβοι τώρα"

Κάθε γενιά έχει την teen drama σειρά που προσπαθεί να εξηγήσει «πώς είναι οι...
2 ώρες

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Ταινία έναρξης η "Αλήθεια" του Χιροκάζου Κόρε-Εντα

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Έντα, εππιλέχθηκε ως ταινία έναρξης για το 76ο...
19 ώρες