Netflix: Φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις έρχεται τον Νοέμβριο

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2022, 15:52
Συντάκτης:

Το Netflix ανακοίνωσε ότι λανσάρει τον Νοέμβριο το νέο πακέτο συνδρομής, που θα κοστίζει λιγότερο και θα έχει διαφημίσεις.

<a href="/nea/killer-paradox-diaskedastiko-alla-avathes-k-drama/69872">"A killer paradox": Διασκεδαστικό αλλά αβαθές K-drama</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"A killer paradox": Διασκεδαστικό αλλά αβαθές K-drama

Η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσα στις χώρες στις οποίες θα είναι αρχικά διαθέσιμο το «Basic with Ads», αν και η πλατφόρμα σχεδιάζει να το λανσάρει ευρύτερα στη συνέχεια. Οι 12 χώρες- στις οποίες το πακέτο θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου- είναι οι: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Μεξικό, Ισπανία, Βρετανία και ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ η συνδρομή του πακέτου με τις διαφημίσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 6,99 δολάρια. Στον Καναδά θα κοστίζει 5,99 δολάρια, στην Αυστραλία 6,99, ενώ στη Βρετανία η συνδρομή του Basic with Ads θα είναι 4,99 λίρες.

Σε αυτό το πακέτο κατά μέσο όρο θα προβάλλονται 4-5 διαφημίσεις την ώρα, διάρκειας 15 ή 30 δευτερολέπτων, τις οποίες οι συνδρομητές δεν θα μπορούν να παραλείψουν. Θα προβάλλονται πριν ή κατά τη διάρκεια μιας ταινίας ή σειράς. 

Ένας περιορισμένος αριθμός ταινιών και σειρών δεν θα είναι διαθέσιμες για αυτούς τους συνδρομητές, λόγω περιορισμών για την αδειοδότηση, ζήτημα στο οποίο εργάζεται η πλατφόρμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix. Επίσης, οι συνδρομητές αυτού του πακέτου δεν θα μπορούν να κατεβάσουν σειρές ή ταινίες.

Σας έχουμε γράψει πολλά περισσότερα πριν αρκετό καιρό για τα προβλήματα του Netflix.

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 15 Οκτ. 2022, 15:52
Ενημέρωση: 15 Οκτ. 2022, 15:53
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos