Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τον Άιρτον Σένα

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2020, 18:28
Συντάκτης:

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς-ντοκιμαντέρ «The Last Dance», για το θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, το Netflix ετοιμάζει τη βιογραφία του Άιρτον Σένα, για πολλούς του κορυφαίου πιλότου στην ιστορία της Formula 1, ενός αθλητή που υπήρξε ήρωας και σημείο αναφοράς για ένα ολόκληρο έθνος, αυτό της Βραζιλίας.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ μέρη μέσα από τα οποία θα δούμε γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του, της τεράστιας αγωνιστικής καριέρας του και της πορείας του στη Formula 1. Η σειρά θα καταλήξει στο 1994, την τελευταία χρονιά που έτρεξε και έχασε τη ζωή του, στην πίστα της Ίμολα στην Ιταλία.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάφορα μέρη στον πλανήτη, όπως και στο σπίτι που μεγάλωσε στο Σάο Πάολο, το οποίο μάλιστα παραχώρησαν για πρώτη φορά οι συγγενείς του.

«Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Θα δημιουργηθεί μια ιστορία που λίγοι μόνο άνθρωποι γνωρίζουν. Η οικογένεια Σένα είναι έτοιμη για να συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του πρότζεκτ. Κανείς δεν είναι πιο κατάλληλος να το κάνει από το Netflix, που έχει παγκόσμια εμβέλεια και απήχηση» δήλωσε η αδερφή του Άιρτον Σένα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Σένα και την ομάδα που θα τρέξει την σειρά η οποία αναμένεται στις αρχές του 2022.

Eδώ σου θυμίζουμε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια για τον Βραζιλιάνο θρύλο.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos