Νέο Matrix με Κιάνου Ριβς!

keanu reeves matrix 4
Δημοσίευση: 21 Aug 2019, 03:47
Συντάκτης:

Μπορεί αρχικά να είχε αποφασιστεί στο 4ο Matrix (που ήθελε διακαώς η Warner) να πρωταγωνιστήσει ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν εστιάζοντας στον χαρακτήρα του Μορφέα σε νεαρή ηλικία, όμως πρυτάνευσε η λογική.

ΣΧΕΤΙΚΑΜια μικρού μήκους για τον Κιάνου Ριβς

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα νέο revival της επικής sci-fi τριλογίας ήταν απαραίτητο, παρ'όλα αυτά, από τη στιγμή που ο Κιάνου Ριβς το είχε ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται, η Λάνα Ουατσόφσκι έστησε μια νέα ιστορία πάνω του και τα πράγματα πήραν την φυσιολογική τους τροπή. 

Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Κάρι Ανν Μος στο νέο Matrix λοιπόν, το οποίο θα γράψει και θα σκηνοθετήσει η Λάνα εκ των αδερφών Ουατσόφσκι. 

"Πολλές από τις ιδέες του αρχικού Matrix πριν 20 χρόνια, είναι κάτι παραπάνω από σύγχρονες πλέον. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέρνω αυτούς τους χαρακτήρες ξανά στην ζωή μου και ανυπομονών να δουλέψω με καλούς φίλους και άριστους συνεργάτες", ήταν το πρώτο σχόλιό της.

Update 15/10/19: Νέα προσθήκη ανακοινώθηκε στο καστ, όχι ακριβώς αναμενόμενη. Αναφε΄ρομαστε στον Νιλ Πάτρικ Χάρις, του οποίου ρόλος δεν έχει ακριβώς ξεκαθαριστεί. Η παραγωγή πάντως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463