Κιάνου Ριβς: "Θέλω νέο Matrix"

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2017, 00:34
Συντάκτης:

Ήταν ο εμβληματικός ρόλος της ζωής του. Η ερμηνεία που απογείωσε την καριέρα του και που ποτέ δεν πλησίασε ξανά σε όσα φιλμ και αν εμφανίστηκε.

Ο Κιάνου Ριβς αποτελεί μέρος της κινηματογραφικής ιστορίας με την τριλογία των Matrix και το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος με την ευκαιρία της επανένωσής του μς τον Λόρενς Φίσμπερν στο "John Wick 2", αλλά και με τον σκηνοθέτη Τσαντ Σταχέλσκι, ο οποίος ήταν ο στάντμαν του στα Matrix (!), τι πιο φυσιολογικό να τον ρωτήσουν για πιθανό σενάριο νέου Matrix;

Η ερώτηση τέθηκε από το Yahoo Movies και  ο 52χρονος σταρ φυσικά και δεν έδειξε αρνητικός, έθεσε όμως ορισμένες προϋποθέσεις:

"Θα πρέπει να το γράψουν και να το σκηνοθετήσουν η Λίλι και η Λάνα Ουατσόφσκι και θα πρέπει να δουμε η ιστορία σε τι θα αναφέρεται. Θα ήταν περίεργο, χωρίς αμφιβολία, αλλά, ξέρετε, οι άνθρωποι πεθαίνουν, αλλά οι ιστορίες όχι. Και οι άνθρωποι στις ιστορίες, επίσης όχι. Αν συμβούν οι σωστές προϋποθέσεις, είμαι μέσα". 

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια φήμη το 2014, ότι οι Ουατσόφσκι θα προσπαθούσαν να στήσουν μια νέα τριλογία τύπου Matrix, αλλά το σχέδιο δεν ευδοκίμησε ποτέ, ενώ την τελευταία διετία ασχολούνται με το τηλεοπτικό sci-fi "Sense8".

Ποτέ μη λες ποτέ, βεβαίως, αν θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos