Μπραντ Πιτ σε NASA: "Ποιος ήταν πιο πιστευτός αστροναύτης; Εγώ ή ο Κλούνεϊ"

Μπραντ Πιτ σε NASA: "Ποιος ήταν πιο πιστευτός αστροναύτης; Εγώ ή ο Κλούνεϊ"
Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2019, 15:10
Συντάκτης:

Ο Μπραντ Πιτ «συναντήθηκε» online με τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ που βρίσκεται στο διαστημόπλοιο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού σε μια βίντεο συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Δευτέρα.

Ο 55χρονος σταρ πρωταγωνιστεί στην νέα διαστημική ταινία του Τζέιμς Γκρέι, «AdAstra» και με αφορμή την κυκλοφορία της στις αίθουσες, μίλησε με τον Χέιγκ για ζητήματα σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος. Ο Πιτ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που οι αστροναύτες κρατούν το ρολόι του σώματος σταθερό, την ψυχολογία που δημιουργείται όταν είσαι μόνος στο διάστημα αποκομμένος από την ανθρωπότητα και τέλος τις επιπτώσεις στο σώμα αν ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον και για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. 

«Έχεις μια ειλικρινή εκτίμηση του πόσο μεγάλου είναι το σύμπαν. Για μένα όλη αυτή η εμπειρία με έκανε να λατρέψω και να εκτιμήσω το πόσο ευαίσθητο και πολύτιμο είναι το μικρό νησί στο οποίο ζούμε», είπε ο Χέιγκ και τότε ο Πιτ τον ρώτησε: «Ποιος ήταν πιο πιστευτός; Εγώ ή ο Κλούνεϊ;». «Εσύ ήσουν φυσικά», απάντησε ο αστροναύτης γελώντας. Ο Κλούνεϊ πρωταγωνίστησε στην Οσκαρική διαστημική ταινία «Gravity» το 2013 μαζί με την Σάντρα Μπούλοκ.

Η εικοσάλεπτη συζήτηση τελείωσε με τον Πιτ να λέει: «Ανυπομονώ να καυχηθώ στα παιδιά μου».

Δείτε την συνέντευξη εδώ.

Περισσότερα για το "Ad Astra" εδώ.

 

Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2019, 15:10
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463