Μάλλον ξέρουμε τι θα γίνει στην 2η σεζόν Snowpiercer

Δημοσίευση: 13 Ιαν. 2021, 15:06
Συντάκτης:

Η τηλεοπτική σειρά «Snowpiercer» κατάφερε να επιβιώσει από την σύγριση με το φιλμ του Μπονγκ Τζουν Χο και να αποφέρει μια τηλεθέαση ικανή να οδηγήσει και στην 2η σεζόν που θα ξεκινήσει να στριμάρει 25 Ιανουαρίου για το ΤΝΤ και στις 26 στο Netflix.

<a href="/nea/snowpiercer-season-3-melani-leipeis/66029">Snowpiercer” season 3: Mέλανι, λείπεις!</a>ΣΧΕΤΙΚΑSnowpiercer” season 3: Mέλανι, λείπεις!

H υπόθεση εξελίσσεται σε μια εποχή παγετώνων, που έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό της γης. Οι μοναδικοί επιζώντες βρίσκονται σε ένα τρένο με 1001 βαγόνια που κινείται συνεχώς και είναι κατανεμημένοι σε ζώνες ανάλογα με το κοινωνικό στάτους τους.  

Στο εντυπωσιακό τρέιλερ που θα δείτε στο τέλος του κειμένου, το τέλος της πρώτης σεζόν βρίσκει τους επιζώντες να προσπαθούν να στήσουν μια ασφαλή κατάσταση μετά από τον εμφύλιο πόλεμο μέσα στο τρένο, ενώ κάνει την εμφάνισή του και ο κατασκευαστής Mr. Wilford, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Sean Bean, ο οποίος έχει σκοπό να αποκτήσει την εξουσία.

Βέβαια, ο Σον Μπιν ξέρει.

Ότι ο χαρακτήρας του πεθαίνει στο 32% των ταινιών που συμμετέχει, διατηρώντας την πρώτη θέση στην σχετική λίστα.

Και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Και ο Σον Μπιν πριν αρκετούς μήνες είχε δηλώσει/παρακαλέσει δημόσια ότι για αλλαγή, θα ήθελε να του δίνουν ρόλους που δεν πεθαίνει στο τέλος, ας τραυματίζεται, έστω.

Η στατιστική όμως δεν είναι με το μέρος του. Επομένως, μάλλον γνωρίζουμε τι θα συμβεί τελικά στην 2η σεζόν, στο τρένο του Snowpiercer…

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 13 Ιαν. 2021, 15:06
Ενημέρωση: 13 Ιαν. 2021, 15:06
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814