Love, Death + Robots: Tρέιλερ για την δεύτερη σεζόν

Δημοσίευση: 19 Απριλίου 2021, 18:32
Συντάκτης:

Mια από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές σειρές του 2018 επιστρέφει, με 2η σεζόν.

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Το Νetflix έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ για τον 2ο κύκλο του "Love, Death + Robots", η οποία θα στριμάρει στις 14 Μαϊου. 

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ και ο Τιμ Μίλερ (“Deadpool”) βρίσκονται πίσω από αυτή την σειρά ανθολογίας, που βασίζεται σε animation φόρμα, αλλά κάθε επεισόδιο διαθέτει διαφορετική αισθητική και τεχνοτροπία. Η σειρά στο σύνολό της συνδυάζει την επιστημονική φαντασία, τον τρόμο και την κωμωδία, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν και διάφορες τεχνικές, από το παραδοσιακό 2D, μέχρι το φωτορεαλιστικό 3D CGI. Το κάθε επεισόδιο θα διαρκεί από 5 έως 15 λεπτά, και απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες. Την κάθε ιστορία θα την δημιουργεί διαφορετική ομάδα καλλιτεχνών από διάφορα μέρη του κόσμου, οπότε φανταζόμαστε πως στόχος είναι να υπάρχει μία αισθητική ποικιλία, αντί της συνήθους ομοιογένειας.

Το Love, Death and Robots συνδυάζει την αγάπη για τα κινούμενα σχέδια και τις απίστευτες ιστορίες. Μεταμεσονύχτιες ταινίες, κόμικς και περιοδικά με ιστορίες φαντασίας, αναμιγμένα  με την κουλτούρα των geeks και nerds. Ένα animation με ενήλικο περιεχόμενο που έχει θέση και ξεκινά μία ευρύτερη καλλιτεχνική συζήτηση.

Εδώ η κριτική μας για την πρώτη σεζόν και οι δικές σας επίλογές για το καλύτερο επεισόδιο, όπως προέκυψαν από τις επιλογές σας στην ψηφοφορία του MOVE IT.

Update: Δεύτερο, red band, τρέιλερ και η ανυπομονησία μας μεγαλώνει για την Παρασκευή 14 Μαϊου. Tα επεισόδια θα σκηνοθετήσει η Τζένιφερ Γιού Νέλσον των Kung-Fu Panda 2 & 3. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos