Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» έχει επιτέλους τρέιλερ!

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2022, 12:25
Συντάκτης:

Η παραγωγή της σειράς του Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power», έδωσε χθες στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl, το πολυαναμενόμενο τρέιλερ από την spin-off σειρά του Άρχοντα Των Δακτυλιδιών, η οποία θα εξελίσσεται 2000 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

<a href="/home-cinema-streaming/dont-make-me-go/66800">Don&#039;t make me go</a>ΣΧΕΤΙΚΑDon't make me go

Και η αλήθεια είναι ότι σκίζει το teaser στα σχεδόν 50'' που διαρκεί, με τα αποσπασματικά στιγμιότυπα που περιγράφουν ορισμένα από όσα συναρπαστικά μας περιμένουν, να εξάπτουν την φαντασία και τους φανς να είμαστε σίγουροι ότι δεν βλέπουν την ώρα για το κανονικό, full length τρέιλερ και φυσικά για το πρώτο επεισόδιο του "Rings Of Power". 

Περισσότερα σας γράψαμε και σας δείξαμε εδώ.

H πρώτη σεζόν θα κοστίσει συνολικά 465 εκατομμύρια δολλάρια και θα γίνει έτσι η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, ενώ θα ξεκινήσει να στριμάρει 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Update: Λίγοι μήνες πια μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power που θα μας βυθίσει ξανά στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η σειρά θα έρθει στο Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της επετείου θανάτου του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν.

Η Amazon στα πλαίσια της προώθησης έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό μέρος από ένα sneak peek της σειράς. Πάντως, οι συνδρομητές του Prime μπορούν να δουν ολόκληρη τη διάρκεια του αποσπάσματος στην πλατφόρμα.

Update: Επιτέλους επίσημο full τρέιλερ και επίσημη σύνοψη: Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 14 Φεβ. 2022, 12:25
Ενημέρωση: 15 Ιουλίου 2022, 11:38
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Worth

Worth

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Μετά τις σοκαριστικές επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο τον Σεπτέμβρη...
2 ώρες