Φρέσκο υλικό υλικό από την σειρά «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Δημοσίευση: 11 Φεβ. 2022, 13:22
Συντάκτης:

Η παραγωγή της σειράς του Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power», έδωσε τις πρώτες φωτό (σε αποκλειστικότητα στο Vanity Fair) στη δημοσιότητα, μαζί με νέες λεπτομέρειες για την spin-off σειρά του Άρχοντα Των Δακτυλιδιών, η οποία θα εξελίσσεται 2000 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

<a href="/nea/boys-season-3-trelo-roller-coaster/66618">&quot;The Boys&quot; season 3: Τρελό roller coaster</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The Boys" season 3: Τρελό roller coaster


Εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες από τα βιβλία του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν θα προστεθούν και νέοι, ενώ σύμφωνα με το Vanity Fair «η σειρά θα εμβαθύνει περισσότερο στη μαγεία, τον πόλεμο και τη μυθολογία γύρω από την σφυρηλάτηση των δαχτυλιδιών. Είναι η ιστορία της δημιουργίας όλων αυτών των δυνάμεων, από πού προήλθαν και τι έκαναν σε κάθε μία από αυτές τις φυλές».


H πρώτη σεζόν θα κοστίσει συνολικά 465 εκατομμύρια δολλάρια και θα γίνει έτσι η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, ενώ θα ξεκινήσει να στριμάρει 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Εδώ πρώτο teaser και η επίσημη σύνοψη.

Το πρώτο τρέιλερ του «The Lord of the Rings: The Rings of Power» θα κάνει την πρεμιέρα του αυτή την Κυριακή στο ημίχρονο του Super Bowl. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Spiderhead

Spiderhead

Θα το βρείτε: Netflix

Ο σκηνοθέτης του Top Gun, ο πρωταγωνιστής του Thor και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι συντελεστές....
13 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο