ΣΕΙΡΕΣ

“The Last Thing He Told Me” season 1: Όλα τα στοιχήματα στη Τζένιφερ Γκάρνερ

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2023, 18:28
Συντάκτης:

Σύνοψη: Η σειρά ακολουθεί τη Hannah, μια γυναίκα που θα πρέπει να χτίσει τη σχέση της με τη 16χρονη θετή κόρη της Bailey, έτσι ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του συζύγου της.

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Άποψη: Το “The Last Thing He Told Me”, το θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Jennifer Garner, βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Laura Dave που κυκλοφόρησε το 2021 και προβάλλεται τώρα στο Apple TV+.

H μίνι σειρά έχει ως βασική ηρωίδα την Hannah Michaels (Garner), μια ξυλουργό που ζει μια φαινομενικά σχεδόν τέλεια ζωή στο Sausalito της Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Owen (Nikolaj Coster-Waldau) και την θετή της κόρη Bailey (Angourie Rice). Τα πράγματα, όμως, παίρνουν μια διαφορετική τροπή όταν ο Owen εξαφανίζεται ξαφνικά, αφού η εταιρεία τεχνολογίας στην οποία εργάζεται γίνεται το επίκεντρο μιας τεράστιας έρευνας για υπεξαίρεση.

Στα δύο πρώτα επεισόδια που είναι διαθέσιμα η Hannah και η Bailey ξεκινούν για το Όστιν του Τέξας για να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του Owen και να ξεκλειδώσουν τις αναμνήσεις της Bailey, έχοντας μόνο ένα μυστηριώδες σημείωμα που γράφει "Προστατέψτε την", έναν σάκο γεμάτο δολάρια και ομοσπονδιακούς πράκτορες να τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Στο πρώτο μισάωρο η αγωνία ξεκινάει για τις δύο γυναίκες που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, με τη Hannah ως θετή μητέρα να προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της έφηβης κόρης του άντρα της και την Bailey να βλέπει την καινούρια γυναίκα του πατέρας της ως “Malificent”.

Πέρα από  αυτό το “αγκαθάκι” υπάρχει η σούπερ στυλιζαρισμένη ζωή του ζευγαριού, που γρήγορα ανατρέπεται, παρότι καθόλου δεν θα μας χάλαγε να δούμε λίγο Nikolaj Coster-Waldau ακόμα, πριν ο ήρωας που υποδύεται αναγκαστεί (μάλλον) να εξαφανιστεί. Το “κυνηγητό” ξεκινάει άμεσα, ενώ δεν λείπουν κα τα flashbacks από το παρελθόν του Owen που αρχίζουν σιγά σιγά να ρίχνουν λίγο φως στο μυστήριο.

Το “The Last Thing He Told Me” δεν είναι κάτι που δεν έχουμε παρακολουθήσει ξανά σε υπόθεση ή εκτέλεση, όμως, οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον, οι ερμηνείες είναι αξιοπρεπείς και η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα, κάνοντας τα περίπου μιας ώρας επεισόδια να κυλούν αβίαστα.

Επειδή τα δύο πρώτα επεισόδια έχουν κερδίσει την προσοχή μας, θα περιμένουμε τη συνέχεια με μεγάλη περιέργεια για το τι μπορεί να πάει στραβά όταν έχεις ως πρώτο υλικό μια αγαπημένη πρωταγωνίστρια και μια πραγματικά καλή ιστορία μυστηρίου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos