Κρις Πρατ: "Εγώ, Indiana Jones; Να μου λείπει!"

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2022, 11:41
Συντάκτης:

Πριν αρκετά χρόνια ήταν μια σκέψη του Στίβεν Σπίλμπεργκ που είχε εξελιχθεί σε επιθυμία για reboot του Indiana Jones, με τον Κρις Πρατ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

<a href="/nea/1923-season-1-se-antameivei-sto-epakro/69392">"1923" season 1: Σε ανταμείβει στο έπακρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"1923" season 1: Σε ανταμείβει στο έπακρο

Διαβάστε εδώ.

Οι φήμες επανήλθαν στο προσκήνιο στα τέλη του 2020.

Ο ίδιος ο Κρις Πρατ φρόντισε να δώσει ένα τέλος στις φήμες με πολύ πειστικό τρόπο.

«Οι φήμες θα παραμείνουν φήμες, η μοναδική αξία τους είναι να προσελκύουν αναγνωσιμότητα. Ούτως ή άλλως γυρίζουν ήδη τον 5ο Indiana Jones με τον Χάρισον Φορνετ, σωστά; Αφήστε που και να είχε περάσει από το μυαλό μου σαν πιθανότητα, μου «κόπηκε ο βήχας», όταν διάβασα μια δήλωση του ίδιου του Χάρισον Φορντ πέρυσι: “Δεν το καταλαβαίνετε; Είμαι ο Indiana Jones. Όταν πεθάνω, θα πεθάνει και αυτός. Είναι απλό”. Και σκέφτηκα: “Για φαντάσου να με στοιχειώσει το φάντασμα του Χάρισον Φορντ όταν κάπια στιγμή πεθάνει, έτσι και παίξω τον ρόλο!” Να μου λείπει…»

Ο Χάρισον Φορντ, είναι ο Indiana Jones λοιπόν, άποψη που συμμερίζεται και η Πρόεδρος της Lucas Films, Κάθλιν Κένεντι.

Θυμίζουμε ότι ο 5ος Indiana Jones ετοιμάζεται και αναμένεται στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Κρις Πρατ δεν πρέπει να αισθάνεται παραπονεμένος: απολαμβάνει την επιτυχία του Jurassic World Dominion και του τηλεοπτικού Terminal List, ενώ θα τον δούμε στο τρίτο Guardians Of The Galaxy που αναμένεται στις 5 Μαϊου 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos