Ο Σπίλμπεργκ θέλει νέο Indiana Jones και Κρις Πρατ. Επίσημη επιβεβαίωση.

Δημοσίευση: 22 Φεβ. 2015, 16:45
Συντάκτης:

Πέρυσι το καλοκαίρι σας γράφαμε για τα πιθανά μελλοντικά σχέδια του Στίβεν Σπίλμπεργκ -το St James place και το BFG- που αναμένεται να σηματοδοτήσουν την επιστροφή του στην σκηνοθετική καρέκλα μετά το 2012 και το Lincoln. Είχαμε αφήσει ένα παράθυρο για τον νέο Indiana Jones. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεται, ο ίδιος ο 69χρονος δημιουργός φέρεται να του δίνει προτεραιότητα, καθώς επισημοποίησε την πρόθεσή του να αναλάβει να σκηνοθετήσει το reboot στις περιπέτειες του Indiana Jones, από τη στιγμή που του άρεσε το σενάριο όπως εξελίσσεται (και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί) και μάλιστα έχει ήδη προτείνει τον αντικαταστάτη του Χάρισον Φορντ. Ο Κρις Πρατ είναι αυτός που έχει το απαιτούμενο star power (αι την αίσθηση του χιούμορ) για να διαδεχθεί τον Φορντ στον ομώνυμο πολυαγαπημένο ρόλο και μάλιστα αποτελεί απαράβατο όρο του Σπίλμπεργκ για να ασχοληθεί. 

Σας το γράψαμε και πριν: πάντα είναι ευπρόσδεκτος ένας ορεξάτος Σπίλμπεργκ σε μια old school περιπέτεια από αυτές όλοι μας αγαπάμε να βλέπουμε (αρκεί βέβαια να είναι λίγο καλύτερη από το "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"/2008...), αλλά από την άλλη ίσως να μην αποτελεί και τόσο καλή ιδέα το reboot σε ένα τόσο αγαπημένο franchise, με την στάμπα του Φορντ τόσο έντονη πάνω του... 

Η δική σας γνώμη; 

Update 6/5/15: Η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι, επιβεβαίωσε στο Vanity Fair πως μια νέα ταινία με τον Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, αν και δεν είναι κάτι που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. «Μετά την αγορά της εταιρείας Lucasfilm, η Ντίσνεϊ πήρε τα δικαιώματα διάφορων ιστοριών, μεταξύ των οποίων και αυτές του Ιντιάνα Τζόουνς. Μια νέα ταινία με τον συγκεκριμένο ήρωα κάποια μέρα θα γίνει μέσα σε αυτήν την επιχείρηση. Το πότε θα συμβεί, δεν είμαι σίγουρη. Δεν έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται κάποιο σενάριο ακόμα, αλλά συζητείται πλέον επίσημα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos