"Ηistory of swear words": Mπινελίκι και Νίκολας Κέιτζ

"Ηistory of swear words": Mπινελίκι και Νίκολας Κέιτζ
Δημοσίευση: 19 Ιαν. 2021, 21:15
Συντάκτης:

Η μίνι-σειρά του Netflix με οικοδεσπότη τον Νικόλα, αποτελείται από έξι επεισόδια και κάθε ένα καταπιάνεται και με μία βρισιά, την προέλευσή της και την χρήση στο βάθος του χρόνου μέχρι σήμερα.

dear comradesΣΧΕΤΙΚΑDear Comrades!

Λίγο πριν ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά που θα βασιστεί στο τηλεοπτικό hit του Netflix, "Tiger King"τον ακούσουμε λοιπόν σαν αλκοολικό δράκο στο Amazon, τον δούμε να εξολοθρεύει εξωγήινους με ζίου ζίτσου, αλλά και να παίζει τον ίδιο του τον εαυτό, έσκασε έτσι απλά, ξαφνικά και όμορφα, το "History of swear words".

Mια μίνι σειρά του Netflix, την οποία παρουσιάζει, αλλά και σχολιάζει το κάθε ένα από 6 επεισόδια με τον δικό του γαμάτο τρόπο, επίσης μας μορφώνει, μας ψυχαγωγεί, μας τα εξηγεί ωραία, με νέο τόνο στην βαφή του μαλλιού (πιο σκοτεινό, πιο σκούρο, πιο σοβαρό) και περισπούδαστο ύφος και μάτι που γυαλίζει.

Για την ακρίβεια δεν μας τα εξηγεί ο ίδιος (αυτός είπαμε, κρίνει και επικρίνει με στυλ), αλλά μια ομάδα ειδικών στην ετυμολογία, επιστήμονες ιστορικούς και ψυχολόγους, αλλά και κωμικούς (μεταξύ των οποίων ο Νίκ Όφερμαν και η Σάρα Σίλβερμαν), οι οποίοι με ευχάριστο μοντάζ και παιχνιδιάρικα γραφικά, εξερευνούν την προέλευση των πιο διάσημων βρισιών στην αγγλική γλώσσα: f*ck, sh*t, p*ssy, d*ck, b*tch, damn και άλλα τρυφερά. Αν είναι θέμα ποπ κουλτούρας, επιστημονικής άποψης, αληθινών γεγονότων και πολλά άλλα.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ σίγουρα διαφορετική από τις άλλες, κάτι λογικό μιας και στην παραγωγή βρίσκεται η ομάδα του "Funny Or Die". Οπότε άφθονες κωμικές νότες, λεπτομερείς και ευχάριστες αναλύσεις, την πληθωρική εξτραβαγκάνζα του Κέιτζ στην αρχή, το τέλος, αλλά ενδιάμεσα, 6 20λεπτα επεισόδια, πραγματικός αφρός, να περνάει η ώρα στο φαγητό, τον καφέ, το σιδέρωμα. 

Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι fuck σημαίνει="Fornication Under Consent of the King"? Και να το γνωρίζατε, σίγουρα δεν μπορείτε να το ουρλιάξετε όπως ο Νικόλας στην αρχή του επεισοδίου και σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον εισαγωγικό του μονόλογο με τα 14 [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 19 Ιαν. 2021, 21:15
Ενημέρωση: 19 Ιαν. 2021, 21:15
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dear Comrades!

Dear Comrades!

Σύνοψη: Στις 2 Ιουνίου οτου 1962, οι εργάτες ενός εργοστασίου ατμομηχανών στην πόλη Νοβοτσερκάσκ...
8 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870