O Nίκολας Κέιτζ και ο αλκοολικός δράκος του Amazon

Δημοσίευση: 29 Aug 2020, 15:34
Συντάκτης:

O Nίκολας Κέιτζ ξαναχτυπά, μερικές εβδομάδες μετά την είδηση πως θα υποδυθεί τον Joe Exotic στη νέα τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδίων που ετοιμάζει το Netflix για τον πρωταγωνιστή του «Tiger King».

<a href="/multimedia-trailer/longlegs-o-nikolas-keitz-anatrihiastikos-serial-killer/69735">"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer

Αυτή την φορά, όπως έγραψε πρώτο το Deadline, θα συνεχίσει τηλεοπτικά και θα δώσει τη φωνή του στο δράκο της σειράς Highfire, που θα βασιστεί στο βιβλίο από τον συγγραφέα του Artemis Fowl, Eoin Colfer.

Ο 56χρονος σταρ θα είναι και εκτελεστικός παραγωγής της σειράς, η οποία θα προβληθεί στο Amazon Prime. O Davey Holmes (Get Shorty, Shameless) θα αποτελέσει τον showrunner, ενώ το Highfire χαρακτηρίζεται ως μία σκληρή σειρά εγκλήματος/θρίλερ με λίγη δόση από μαγεία. Ο κεντρικός της χαρακτήρας είναι ο Highfire, ένας δράκος που λατρεύει τη βότκα και κατοικεί απομονωμένος στους παραποτάμους της Louisiana.

Που καταθέτουμε τα χρήματά μας;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos