Ο Νίκολας Κέιτζ θα ενσαρκώσει τον Νίκολας Κέιτζ σε μια ταινία για τον Nίκολας Κέιτζ

Ο Νίκολας Κέιτζ θα ενσαρκώσει τον Νίκολας Κέιτζ σε μια ταινία για τον Nίκολας Κέιτζ
Δημοσίευση: 18 Νοε. 2019, 18:46
Συντάκτης:

O Τομ Γκόρνικαν, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του προ 5ετίας buddy movie «That awkward moment» με τους Ζακ Έφρον, Μάικλ Μπι Τζόρνταν και Μάιλς Τέλερ, αποφάσισε η επόμενη ταινία του να αφορά τον Νίκολας Κέιτζ.

ΣΧΕΤΙΚΑO Νίκολας Κέιτζ στο σύμπαν του H.P. Lovecraft

Όχι βιογραφία, όχι, δεν θα είναι τόσο απλοϊκό, δεν αξίζει κάτι τέτοιο στον μέγα Νικόλα.

To Unbearable Weight of Massive Talent Θα αφηγείται την ιστορία του Νίκολας Κέιτζ να προσπαθεί να κερδίσει έναν ρόλο σε ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Κουέντιν Ταραντίνο. Στην ταινία ο «κανονικός» Cage συναντά μια εγωιστική εκδοχή του εαυτού από την δεκαετία του 1990, ο οποίος τον κοροϊδεύει για την πτώση στην καριέρα του και για τις πολλές ταινίες χαμηλού μπάτζετ/ποιότητας που έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια.

Και σκέφτηκε ο Γκόρνικαν (ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Κέβιν Έτεν του «Desperate Housewives»): «ποιος άραγε είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο;» Και επειδή κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί τον Νίκολας Κέιτζ, πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον ίδιο!

Και ο Νικόλας αφού διάβασε το σενάριο, λογικά θα σκέφτηκε «εννοείται ότι θα το κάνω, αυτό έλειπε!» και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία. Πόσο πιο meta;

Aπλά, το περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.

Δημοσίευση: 18 Νοε. 2019, 18:46
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724