Η ζωή του Μέγα Αλέξανδρου στο Netflix

Η ζωή του Μέγα Αλέξανδρου στο Netflix
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ To Move It σας πάει Berlinale
Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2020, 21:31
Συντάκτης:

Τη ζωή του στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρου θα αναβιώσει το Netflix στην Όαση της Σίουα στην Αίγυπτο, μέσα από γυρίσματα της ομώνυμης σειράς που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, γεγονός που θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιούαν ΜακΓκρέγκορ είναι μόδιστρος υψηλής ραπτικής

Όπως γράφει ο αιγυπτιακός τύπος, ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Μέγα Αλέξανδρο θα είναι ο Bρετανός ηθοποιός Μπεν Γουίσο, τον οποίο μάθαμε από το "Perfume: The story of a murderer" και εμπεδώσαμε σαν Q στις τρεις τελευταίες ταινίες του James Bond, στο A Very English Scandal πλάι στον Χιού Γκραντ και στην 4η σεζόν του τηλεοπτικού Fargo

Όπως αναφέρεται, θα είναι παράλληλα πολλοί, τόσο οι τεχνικοί όσο και οι νέοι Αιγύπτιοι ηθοποιοί που θα συνεργαστούν για τα γυρίσματα στην περιοχή αυτή, που συνέδεσε το όνομά της με τον Μεγάλο Έλληνα Στρατηλάτη, καθώς εκεί, στο ιερό του Άμμωνα Δία, λέγεται πως τον υποδέχτηκαν οι Αιγύπτιοι ιερείς με μεγάλες τιμές και ο αρχιερέας τον προσφώνησε «παιδί του Δία».

Αμέσως μετά την τέλεση των γυρισμάτων στην Όαση της Σίουα, η σειρά θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο. Aναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2020, 21:31
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592