Η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην καριέρα του Χάρισον Φορντ

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην καριέρα του Χάρισον Φορντ
Δημοσίευση: 26 Νοε. 2019, 21:57
Συντάκτης:

Μετά τον Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Χάρισον Φορντ έπρεπε να διανύσει την 8η δεκαετία της ζωής του, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη τηλεοπτική σειρά της τεράστιας καριέρας του που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις αξέχαστους ρόλους (Han Solo, Indiana Jones, Rick Deckard) που θα ερμηνεύονται για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Ο 77χρονος σταρ (που έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε σποραδικά επεισόδια σειρών στην μικρή οθόνη, αλλά πολλά χρόνια πριν) κρατά τον βασικό ρόλο στο «The staircase» των Annapurna TV & Showtime που βασίζεται στα γεγονότα του Michael Peterson, ενός άνδρα που κατηγορήθηκε πως

σκότωσε την γυναίκα του το 2001. Εκείνος υποστήριζε πως η γυναίκα του πέθανε αφότου έπεσε από τις σκάλες, όμως οι εισαγγελείς και η αστυνομία υποψιάστηκαν πως τη δολοφόνησε με ένα εργαλείο τζακιού και έστησε το σώμα της στις σκάλες για να φανεί σαν ατύχημα.

Πριν σχεδόν 1,5 χρόνο στρίμαρε για πρώτη φορά στο Netflix η ομώνυμη ντοκιμαντέρ/σειρά που κυκλοφόρησε αρχικά το 2004 από τον Jean-Xavier de Lestrade, ενώ μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2012 πρόσθεσε νέο υλικό με την τωρινή ζωή του Michael, ενώ μετέπειτα σε συνεργασία με το Netflix δημιούργησαν τρία ακόμη επεισόδια.

Το έχουμε δει και έχουμε γράψει τη γνώμη μας

Σενάριο και σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντόνιο Κάμπος του «Christine» και του τηλεοπτικού «Sinner”.

Δημοσίευση: 26 Νοε. 2019, 21:57
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724