Η Νάταλι Πόρτμαν για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2021, 18:24
Συντάκτης:

Η Νάταλι Πόρτμαν θα δοκμάσιε για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά για χάρη της Apple TV, με την οποία υπέγραψε και πολυετές συμβόλιο αποκλειστικής συνεργασίας για την μικρή οθόνη.

<a href="/nea/manhunt-anazitontas-ton-dolofono-toy-avraam-linkoln/69682">"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν

Η βραβευμένη με Όσκαρ 39χρονη σταρ θα συνεργαστεί με την παραγωγό Σόφι Μας (Call me by your name, Ad Astra) στο «Lady in the Lake», με την επίσης οσκαρούχα Λουπίτα Ν’Νιονγκό να συμπρωταγωνιστεί.

Η σειρά μυστηρίου θα βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Λόρα Λίπμαν και η Πόρτμαν θα ενσαρκώσει την Μάντι Σβαρτζ, μια νοικοκυρά και μητέρα στην Βαλτιμόρη των 60’s, που επανασχεδιάζει τη ζωή της δουλεύοντας ως ερευνητική δημοσιογράφος για έναν άλυτο φόνο. Η Ν’Νιονγκό θα έχει το ρόλο της Κλίο Σέργουντ, μιας σκληρά εργαζόμενης μητέρα, με τη δέσμευση να προωθήσει την ατζέντα για τους έγχρωμους της Βαλτιμόρης.

Η Άλμα Χαρ’Ελ (Honey Boy) και ο Nτρε Ράιαν (Colony, The Man in the High Castle) έχουν αναλάβει την σεναριακή μεταφορά, ενώ θα σκηνοθετήσουν και αρκετά επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos