Η Λασάνα Λιντς είναι η νέα πράκτορας 007;

Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2019, 13:34
Συντάκτης:

Αν οι φήμες αληθεύουν, ετοιμαστείτε για μια αναπάντεχη αλλαγή στην τζειμσμποντική μυθολογία, αλλά και -πιθανές- αντιδράσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑΝτάνιελ Κρεγκ vs James Bond

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με μια πληροφορία που διέρρευσε πριν αρκετές ώρες η Daily Mail και έκτοτε όπως φαντάζεστε έγινε ασύλληπτο viral, στον νέο "James Bond 25", υπάρχει μια σκηνή στην οποία ο συνταξιοδοτημένος Bond του Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για να αναλάβει εκτάκτως μια νέα υπόθεση και η υπηρεσία του συστήνει την αντικαταστάτριά του, την νέα πράκτορα 007. Σωστά διαβάσατε, πρόκειται για γυναίκα η οποία θα έχει χρεωθεί πλέον τον κωδικό 007 και θα είναι η 31χρονη Λασάνα Λιντς που είδαμε στο "Captain Marvel" σαν την κολλητή φίλη της Κάρολ Ντάνβερς. 

"Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Μποντ φυσικά γοητευμένος με την αντικαταστάτριά του προσπαθεί να την σαγηνεύσει, αλλά κανένα γνωστό κόλπο του δεν πιάνει (τουλάχιστον στην αρχή), καθώς "έχουν τον ίδιο χαρακτήρα", όπως αναφέρει το δημοσίευμα...

Προφανώς υπεύθυνη για το twist που διαβάσατε (αν επιβεβαιωθούν φυσικά οι φήμες), είναι η Φίμπι Ουάλερ Μπριτζ, δημιουργός των Fleabag & Killing Eve, η οποία πριν λίγο καιρό ανέλαβε να δώσει μια νέα σεναριακή πνοή στο franchise. 

Τολμηρή η εξέλιξη στην θεωρία τουλάχιστον, μένει να διαπιστώσουμε στην πράξη κατά πόσο θα αποτελέσει εκσυγχρονισμό του μύθου.

Η νέα ταινία Μποντ αναμένεται στις 8 Απριλίου 2020. 

Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2019, 13:34
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
63261
Odeon
49100
Village
19000
Feelgood
11174