Αυτή καλείται να δώσει "ζωή" στο νέο 007

Δημοσίευση: 15 Απριλίου 2019, 20:41
Συντάκτης:

Η Phoebe Waller-Bridge, δημιουργός, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια του "Fleabag" της καταπληκτικής τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων (αλλά και παραγωγός στο Killing Eve), αναλαμβάνει να δώσει "ζωή" στο σενάριο της νέας ταινίας του James Bond μετά από απαίτηση του Ντάνιελ Κρεγκ!
Οπως αποκαλύπτει ο Observer, η 25η ταινία, σύμφωνα με τη γνώμη του ηθοποιού, χρειάζεται πνευματώδες χιούμορ, δημιουργική ιδιομορφία και μια εκκεντρική ματιά, που αν κάποια έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει, ειναι η Phoebe Waller-Bridge.
Ο Κρεγκ και η σύζυγός του, Ρέιτσελ Βάις, είναι οπαδοί της σειράς (στην οποία πρωταγωνιστεί και η οσκαρική Oλίβια Κόλμαν) πρότειναν αυτή την αλλαγή, καθώς θεωρούν, όπως και η παραγωγή, πως χρειάζεται κάτι πιο "απρόσμενο".
Eως τώρα, μετά τη "φυγή" του Danny Boyle και τον ερχομό του Cary Fukunaga, οι "μόνιμοι" σεναριογράφοι Neil Purvis και Robert Wade, ήρθαν για να συνεχίσουν τη δουλειά, μέχρι την άφιξη του Scott Z Burns ("The Bourne Ultimatum") και πλέον της Phoebe Waller-Bridge!
Με τις φήμες να δίνουν τον τίτλο "Eclipse" η ημερομηνία εξόδου έχει πλέον οριστεί τον Απρίλιο του 2020, μετά από πολλές αναβολές και χωρίς να έχει ξεκινήσει το γύρισμα. Ηδη ο Κρεγκ τελείωσε ένα θρίλερ δράσης μαζί με τον Ben Whishaw (ο οποίος θα επανέλθει ως Q όπως και οι Ralph Fiennes και Naomie Harris.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Λασάνα Λιντς είναι η νέα πράκτορας 007;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"The Loudest Voice": Ράσελ Κρόου, θόρυβος, βαρεμάρα

Στην Αμερική το σκάνδαλο με τα όσα έγιναν στο Fox News με τον Roger...
1λεπτό

"Euphoria" season 1: "Οι έφηβοι τώρα"

Κάθε γενιά έχει την teen drama σειρά που προσπαθεί να εξηγήσει «πώς είναι οι...
1ώρα

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Ταινία έναρξης η "Αλήθεια" του Χιροκάζου Κόρε-Εντα

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Έντα, εππιλέχθηκε ως ταινία έναρξης για το 76ο...
18 ώρες