Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πήγε το method acting σε άλλη πίστα

Δημοσίευση: 8 Οκτ. 2019, 14:36
Συντάκτης:

Πολλοί ηθοποιοί έχουν τον τρόπο τους να προσεγγίζουν ιδιόρρυθμα τους ρόλους που τους ανατίθενται με σκοπό την απόλυτη αποτύπωση τους στην μεγάλη οθόνη και σίγουρα το method acting αποδίδει στο μέγιστο. Στη περίπτωση της Βρετανίδας Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, τα επίγεια δεν έφταναν γι’ αυτό και η ίδια αποτάθηκε σε μέντιουμ για να έρθει κοντά με την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας.

<a href="/crown-season-6b-apohairetise-tin-istoria/69205">"The Crown" season 6B: Αποχαιρέτησε την ιστορία</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The Crown" season 6B: Αποχαιρέτησε την ιστορία

Η Κάρτερ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Cheltenham Literature” δήλωσε ότι «Όταν ενσαρκώνεις κάποιον που είναι εν ζωή, θέλεις κατά κάποιον τρόπο την “ευχή” του γιατί έχεις μία ευθύνη». Όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο, η έγκριση ήταν ακόμα απαραίτητη για την ίδια γι’ αυτό και ρώτησε την Πριγκίπισσα: «Συμφωνείς να είμαι εγώ αυτή που θα σε ενσαρκώσει; Και η απάντηση ήταν “Είσαι καλύτερη από την άλλη ηθοποιό”… που είχαν υπόψιν. Δεν θα παραδεχτούν ποια ήταν. Ήμουν εγώ και μία ακόμα».

Και αυτή ακριβώς η απάντηση ήταν η αφορμή να πιστέψει η Κάρτερ ότι η Πριγκίπισσα Μάργκαρετ ήταν όντως παρούσα σε αυτήν την πνευματική συνάντηση γιατί «Η απάντηση βροντοφωνάζει Μάργκαρετ. Ήταν πολύ καλή στο να σε επαινεί και να σε προσγειώνει ταυτόχρονα».

Έπειτα συμβούλεψε την ηθοποιό να “φρεσκαριστεί” και να δείχνει περισσότερο “περιποιημένη” και “κομψή”. Επίσης, «Να μάθεις καλά το κάπνισμα. Κάπνιζα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θυμήσου το αυτό -είναι σημαντική συμβουλή- η πίπα του τσιγάρου αποτελούσε ένα όπλο έκφρασης εκτός από την κυριολεκτική του χρήση.

.Το “The Crown” με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ επιστρέφει τον Νοέμβριο στο Netflix.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos