Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πήγε το method acting σε άλλη πίστα

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πήγε το method acting σε άλλη πίστα
Δημοσίευση: 8 Οκτ. 2019, 14:36
Συντάκτης:

Πολλοί ηθοποιοί έχουν τον τρόπο τους να προσεγγίζουν ιδιόρρυθμα τους ρόλους που τους ανατίθενται με σκοπό την απόλυτη αποτύπωση τους στην μεγάλη οθόνη και σίγουρα το method acting αποδίδει στο μέγιστο. Στη περίπτωση της Βρετανίδας Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, τα επίγεια δεν έφταναν γι’ αυτό και η ίδια αποτάθηκε σε μέντιουμ για να έρθει κοντά με την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ"The Crown" season 3: Απολαυστική Ολίβια Κόλμαν

Η Κάρτερ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Cheltenham Literature” δήλωσε ότι «Όταν ενσαρκώνεις κάποιον που είναι εν ζωή, θέλεις κατά κάποιον τρόπο την “ευχή” του γιατί έχεις μία ευθύνη». Όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο, η έγκριση ήταν ακόμα απαραίτητη για την ίδια γι’ αυτό και ρώτησε την Πριγκίπισσα: «Συμφωνείς να είμαι εγώ αυτή που θα σε ενσαρκώσει; Και η απάντηση ήταν “Είσαι καλύτερη από την άλλη ηθοποιό”… που είχαν υπόψιν. Δεν θα παραδεχτούν ποια ήταν. Ήμουν εγώ και μία ακόμα».

Και αυτή ακριβώς η απάντηση ήταν η αφορμή να πιστέψει η Κάρτερ ότι η Πριγκίπισσα Μάργκαρετ ήταν όντως παρούσα σε αυτήν την πνευματική συνάντηση γιατί «Η απάντηση βροντοφωνάζει Μάργκαρετ. Ήταν πολύ καλή στο να σε επαινεί και να σε προσγειώνει ταυτόχρονα».

Έπειτα συμβούλεψε την ηθοποιό να “φρεσκαριστεί” και να δείχνει περισσότερο “περιποιημένη” και “κομψή”. Επίσης, «Να μάθεις καλά το κάπνισμα. Κάπνιζα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θυμήσου το αυτό -είναι σημαντική συμβουλή- η πίπα του τσιγάρου αποτελούσε ένα όπλο έκφρασης εκτός από την κυριολεκτική του χρήση.

.Το “The Crown” με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ επιστρέφει τον Νοέμβριο στο Netflix.

Δημοσίευση: 8 Οκτ. 2019, 14:36
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
43120
Feelgood
22124
Tanweer
13390
Odeon
12990
Tanweer
11429