Φεστιβάλ Καννών 2022: Η κριτική επιτροπή

Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2022, 02:16
Συντάκτης:

Ανακοινώθηκε η επιτροπή που θα αποφασίσει για τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, με Πρόεδρο τον Βενσάν Λιντόν, νικητή του βραβείου ερμηνείας πέρσι στις Κάννες για το «Titane».

<a href="/o-roympen-estloynt-pire-deytero-hryso-foinika-aytoi-ehoyn-kataferei-mehri-tora/66515">Ο Ρούμπεν Έστλουντ πήρε δεύτερο Χρυσό Φοίνικα. Αυτοί το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα: </a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρούμπεν Έστλουντ πήρε δεύτερο Χρυσό Φοίνικα. Αυτοί το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα:

Ο ίδιος δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή και υπερηφάνειας που μου ανατίθεται, εν μέσω της αναταραχής με όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που ζούμε, το υπέροχο, βαρύ καθήκον της προεδρίας της κριτικής επιτροπής του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Με την κριτική επιτροπή μου, θα προσπαθήσουμε να φροντίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ταινίες του μέλλοντος, οι οποίες κουβαλούν όλες την ίδια μυστική ελπίδα θάρρους, πίστης και ελευθερίας, με αποστολή να συγκινήσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών και ανδρών μιλώντας σε αυτούς μέσα από κοινές πληγές και χαρές»

Μαζί του θα είναι στην επιτροπή, η Ρεμπέκα Χολ, ο Ασγκάρ Φαραντί, ο Λατζ Λι, ο Γιοακίμ Τρίερ, η Ντιπίκα Παντουκόνε, η Νούμι Ραπάς, η Γιασμίν Τρίνκα και ο Τζεφ Νίκολς.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 27 Απριλίου 2022, 02:16
Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2022, 02:16
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
9571
Feelgood
8266
Odeon
7830
Tanweer
2832