Ετοιμοθάνατος άντρας είδε πρώτος τo νέο Star Wars

Ετοιμοθάνατος άντρας είδε πρώτος τo νέο Star Wars
Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2019, 19:52
Συντάκτης:

Mια σπουδαία κίνηση από την Disney, πράγματι άξια πολλών, πάρα πολλών συγχαρητηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑΟι δημιουργοί του GoT εγκαταλείπουν το Star Wars

Συγκεκριμένα, ένας ετοιμοθάνατος άνδρας ο οποίος πάσχει από ανίατη ασθένεια ήθελε να δει το φινάλε του θρυλικού Saga πριν πεθάνει.

Το κέντρο περίθαλψης Ρόουανς στο Χαμσάιρ απηύθυνε δημόσια έκκληση μέσω Twitter σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει, ζητώντας μια πρόωρη ιδιωτική προβολή για τον ετοιμοθάνατο φανατικό θαυμαστή των Star Wars και το γιο του, καθώς είναι αμφίβολο αν ο πρώτος προλάβει την επίσημη πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου (18 του μήνα στις ελληνικές αίθουσες).

 

 

Ο Μαρκ -Λουκ Σκαϊγουόκερ- Χάμιλ, απάντησε στο αίτημα του νοσοκομείου συμβουλεύοντας να επικοινωνήσουν με τη Disney.

 

 

Η αντοπόκριση της Disney και συγκεκριμένα του CEO Μπομπ Άιγκερ υπήρξε άμεση, ο οποίος μέσω Twitter ανακοίνωσε ότι ο ετοιμοθάνατος άντρας θα κατάφερνε να δει την τελευταία ταινία Star Wars την Ημέρω των Ευχαριστιών.

 

 

Λίγα 24ωρα μετά, ένας υπάλληλος της Disney έκανε την εμφάνισή του στο νοσοκομείο με έναν φορητό υπολογιστή που μέσα είχε το πολυπόθητο αρχείο της ταινίας.

Ο ασθενής, που επιθυμεί να διατηρήσει την επωνυμία του, είδε την ταινία με το γιο του και δήλωσε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί όλο αυτό. Παρά τη δύσκολη κατάσταση, βοηθήσατε να μου δημιουργηθούν υπέροχες αναμνήσεις και φέρατε λίγη χαρά στην οικογένειά μου. Είμαι τεράστιος fan του Star Wars και τον τελευταίο καιρό περνάω δύσκολα. Μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν σκέφτηκα πως δεν θα κατάφερνα να δω την ταινία που περίμενα από το 1977. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω…»

 

 

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2019, 19:52
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The devil and the father Amorth

The devil and the father Amorth

Σύνοψη: Ο σκηνοθέτης του εμβληματικού “The exorcist”, 45 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του,...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680