Έτοιμοι για Epic Movie Nights?

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2023, 13:41
Συντάκτης:

Τα multiplex Village Cinemas εγκαινιάζουν μία νέα σειρά προβολών με γενικό τίτλο "Epic Movie Nights" και κάνουν αναμενόμενο ξεκίνημα με μια επική κινηματογραφική τριλογία.

Η αρχή θα γίνει με την τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον σε extended version σε Dolby Atmos και 4K στην Vmax Sphera.

Ο «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» θα προβάλλεται από 6 έως και 12 Απριλίου, ο «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι θα προβάλλεται από 13 έως και 19 Απριλίου και ο «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά» θα προβάλλεται από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου.

«Epic movie nights» είναι ο γενικός τίτλος της νέας πρωτοβουλίας που προ(σ)καλεί θεατές διαφορετικών γενεών να ζήσουν επικές στιγμές στην αίθουσα, με ειδικές προβολές υπεραγαπημένων ταινιών σε extended versions.

Κλείστε εδώ τα εισιτήριά σας.

Με την αγορά ενός εισιτηρίου Γενικής Εισόδου σε μία από τις Epic προβολές κερδίζετε voucher για έκπτωση 15% στο εισιτήριο Γενικής Εισόδου των δύο επόμενων Epic ταινιών της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ