Επιτέλους, τρέιλερ για το "The Irishman" του Μάρτιν Σκορσέζε!

Επιτέλους, τρέιλερ για το "The Irishman" του Μάρτιν Σκορσέζε!
Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2019, 16:38
Συντάκτης:

Ήταν επιτέλους καιρός. Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς έχει επιτέλους τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ένωση Κριτικών Νέας Υόρκης επέλεξε Irishman

Το "The Irishman" του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο θα βγει πρώτα στις αίθουσες (στις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιτεί η παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Νέας Υόρκης) ώστε να είναι σύννομο με τους οσκαρικούς κανονισμούς και αρχές Νοεμβρίου θα στριμάρει στο Netflix, όπου αναμένεται να γίνει η πρώτη ταινία που θα απειλήσει σοβαρά τις αντοχές των σέρβερ του διάσημου κολοσσού streaming!

Διότι, μη νομίσετε ούτε μια στιγμή, ότι τούτο το επικό επικό saga για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, δεν θα αποσπάσει πολλές οσκαρικές υποψηφιότητες.

Όπως γράφουμε και ξαναγράφουμε εδώ και 4 χρόνια, την ιστορία αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Γεφυρώνοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της Αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης, και προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

Το σενάριο του «The Irishman» υπογράφει Στίβεν Ζάιλιαν (Gangs of New York, American gangster, Moneyball, The girl with the dragon tattoo) και βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ, «Ι Heard You Paint Houses» που κυκλοφόρησε το 2004.

Το teaser σε κάνει απλά να ανυπομονείς. 

Εδώ περισσότερα για το φιλμ και το πρώτο teaser.

Εδώ η τεχνολογία που χρησιμοποίησε ο Σκορσέζε για να κάνει τον Ντε Νίρο να δείχνει αρκετές δεκαετίες νεώτερος.

Update 14/9/19: Ευχάριστα νέα! Το "The Irishman" θα προβληθεί σε περιορισμένη διανομή και στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει να στριμάρει για τους συνδρομητές του Netflix! 

Update 26/9/19: Επιτέλους, το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ. Σταματάμε ΟΤΙ κάνουμε, πατάμε play και φωνάζουμε από ευχαρίστηση!

Update 24/10/19: Πρώτο clip από το φιλμ, με τον Τζο Πέσι να κάνει τις τηλεφωνικές συστάσεις μεταξύ Πατσίνο και Ντε Νίρο: "I heard you paint houses"! 

 

 

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2019, 16:38
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viena and the Fantomes

Viena and the Fantomes

Σύνοψη: Η Βιένα, είναι μια όμορφη, νεαρή  κοπέλα, που συνοδεύει τους Fantomes, ένα νευρικό...
11 ώρες