Το "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2021, 18:20
Συντάκτης:

Το streaming πλατφόρμα της Disney ποντάρει πολλά, τα περισσότερα, στην αξιοποίηση δύο κινηματογραφικών κόσμων, ώστε να αυξήσει θεαματικά τις συδρομές της.

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Αυτόν των Star Wars και φυσικά τον αντίστοιχο της Marvel.

Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα, το Disney+ αποκάλυψε τα μελλοντικά του πλάνα αναφορικά με τους δύο προαναφερόμενους άξονες και χρονικά προηγείται η Marvel, με το Wandavision να προβάλλεται ήδη και τα «The Falcon and the Winter Soldier» και «Loki» να ακολουθούν τον επόμενο μήνα.

Χθες η Disney ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα αποκλειστικό πενταετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον σκηνοθέτη του «Black Panther» Ράιαν Κούγκλερ και την εταιρεία παραγωγής του Proximity Media, με τον ίδιο να ετοιμάζει μια τηλεοπτική spin-off σειρά της ταινίας για το Disney+ η οποία θα εξελίσσεται στο βασίλειο της Γουακάντα.

Aυτές είναι οι 12 σειρές της Marvel που θα στριμάρουν στο Disney+

Η Proximity Media, μέσω του Κούγκλερ, δήλωσε πως «είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την The Walt Disney Company. Δουλεύοντας μαζί τους στο “Black Panther” ήταν ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να μάθουμε, να μεγαλώσουμε και να χτίσουμε μια σχέση με το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες της Disney»

Προφανώς θα προηγηθεί το κινηματογραφικό sequel του πρώτου φιλμ που αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022 (αν όλα εξελιχθούν καλά με την πανδημία) και έπειτα θα ξεκινήσει η παραγωγή της σειράς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos