Aυτές είναι οι 12 σειρές της Marvel που θα στριμάρουν στο Disney+

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2020, 04:01
Συντάκτης:

Η αρχή έγινε με την standalone σειρά του Loki, ακολούθησε το «The Falcon And The Winter Soldier», με τα δύο τρέιλερ για αμφότερες τις σειρές της Marvel που θα στριμάρουν στο Disney+, να δείχνουν τουλάχιστον υποσχόμενα.

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Οι υπεύθυνοι του ανερχόμενου streaming κολοσσού έδωσαν στην δημοσιότητα και άλλες λιχουδιές που αφορούν σε σειρές του σύμπαντος της Marvel και ενημέρωσαν για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Συνολικά για το Disney+ ηδη βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής 8 νέες σειρές,με πρώτη το «WandaVision» που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Ακολουθεί το «The Falcon and the Winter Soldier στις 9 Μαρτίου, το «Loki» που θα βγει τον Μάιο, το animated «What If…?» για το καλοκαίρι, τα «Ms. Marvel» και «Hawkeye» με τον Τζέρεμμι Ρένερ για το τέλος του 2021 και τα «She-Hulk» με την Τατιάνα Μασλάνι και «Moon Knight» με τον Όσκαρ Άιζακ για τις αρχές του 2022.

Έχει και συνέχεια, με ακόμα τέσσερις τίτλους σειρών.

Αρχικά «το μεγαλύτερο comic crossover event» της 20ετίας, ήταν η περιγραφή που δόθηκε για το «Secret Invasion», με πρωταγωνιστές τους Σάμιουελ Τζάκσον και Μπεν Μέντελσον που αναμένεται να φέρει όλη τη Marvel εκεί σε μικρούς ρόλους.

Ακόμη, ανακοινώθηκε το «Ironheart», ένα spin-off του «Iron Man» που βασίζεται στην εφευρέτρια Ρίρι Γουίλιαμς την οποία θα υποδυθεί η Ντόμινικ Θορν («If Beale Street Could Talk»)

Είσης, το «Armor Wars» με πρωταγωνιστή τον Ντον Τσιντλ ως War Machine και θέμα τη σειρά κόμικ των 80s όπου η τεχνολογία του Τόνι Σταρκ πέφτει σε λάθος χέρια., αλλά και το «I am Groot», με το αγαπημένο δέντρο Guardians Of The Galaxy να απκτά την δική του σειρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos