Η Τατιάνα Μασλάνι είναι ο θηλυκός Hulk

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2020, 12:45
Συντάκτης:

Disney is hot right now.

<a href="/nea/cristobal-balenciaga-moda-kai-drama/69643">"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα

Ο streaming κολοσσός συνεχίζει απτόητος τις εξαγγελίες του για την πλατφόρμα του Disney+ και λίγες ώρες μετά το τρέιλερ για την 2η σεζόν του «The Mandalorian», το στούντιο ανακοίνωσε την πρωταγωνίστρια για την σειρά «She-Hulk».

Η «χαμαιλέοντας» Τατιάνα Μασλάνι, βραβευμένη με Emmy για το «Orphan Black», θα παίξει τον ρόλο της Τζένιφερ Γουόλτερς/She-Hulk.

Μιας δικηγόρου η οποία, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό δέχθηκε μετάγγιση αίματος από τον ξάδερφό της Μπρους Μπάνερ/Hulk, με αποτέλεσμα να αποκτήσει δυνάμεις παρόμοιες όπως εκείνες του Hulk και να είναι επιρρεπής σε καταστάσεις θυμού, αλλά όχι τόσο επιβλητικές δυνάμεις ώστε να  μην μπορεί να ελέγξει τις εκρήξεις των συναισθημάτων της.

Τον πιλότο και τα περισσότερα επεισόδια θα σκηνοθετήσει η Κέιτ Κόιρο («Modern Family», «Dead to Me», «It’s Always Sunny in Philadelphia»), το σενάριο θα επιμεληθεί η Τζέσικα Γκάο ( «Rick & Morty»).

Update: Η σειρά θα λέγεται «She-Hulk: Attorney at Law», θα δούμε και τον Μαρκ Ράφαλο να επιστρέφει στον ρόλο του Μπρους Μπάνερ, αλλά και τον Τιμ Ροθ σε ρόλο κακού. Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Τζέσικα Γκάο (Rick & Morty) ενώ η Κατ Κόιρο (Marry me, Dead to me) και η Άνου Βάλια (And just like that) έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία των επτά επεισοδίων. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 17 Αυγούστου και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ με την Μασλάνι να εντυπωσιάζει όπως πάντα και μια σπαρταριστή μπηχτή για τους Avengers: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos