Aυτός είναι ο πρώτος ανοικτά LGBTQ χαρακτήρας της Marvel

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2019, 13:42
Συντάκτης:

Στο Comic Con του San Diego μάθαμε πολλές πληροφορίες για τις επερχόμενες ταινίες, μια εξ αυτών θα είναι το τέταρτο Thor, με τον τίτλο «Thor: Love and Thunder». Σας είχαμε πει ότι θα αναλάβει για δεύτερη φορά την σκηνοθεσία ο Τάικα Ουαϊτίτι, έπειτα από τον Thor Ragnarok. Η νέα όμως πολύ σημαντική πληροφορία για την νέα ταινία της Marvel είναι ότι η Valkyrie της Tessa Thompson θα είναι ο πρώτος ανοιχτά LGBTQI+ ήρωας του μαρβελικού κινηματογραφικού σύμπαντος. Η ίδια η ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία της να δείξει περισσότερα στοιχεία από την προσωπικότητα της ηρωίδας της και φαίνεται πως η ευχή της θα πραγματοποιηθεί. Όπως αποκάλυψε στο Comic Con, στον νέο Thor θα προσπαθήσει να βρει  βασίλισσα για το νέο  Asgard.

<a href="/nea/kyries-kai-kyrioi-o-thilykos-thor/60981">Κυρίες και κύριοι, ο θηλυκός Thor!</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚυρίες και κύριοι, ο θηλυκός Thor!

Ο Kevin Feige επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας «Η απάντηση είναι ναι. Το πως αυτό επηρεάζει την ιστορία θα το δείτε στις ταινίες μας, όχι μόνο στο Thor 4». Η Thomspon είχε πει ότι και στο Ragnarok ως bisexual αντιμετώπιζε την Valkyrie και μάλιστα υπήρχε μια σκηνή που έκανε αναφορά σε αυτό αλλά εν τέλει κόπηκε. «Την βλέπετε με άνδρες, με γυναίκες γι’ αυτό και ήθελα να την υποδυθώ. Προφανώς σε αυτές τις ιστορίες δεν βλέπουμε την ρομαντική τους ζωή. Έχουν μεγάλες αποστολές, όπως να σώσουν τον κόσμο», είχε δηλώσει η ηθοποιός νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Υπήρχε και μια φήμη ή περισσότερο μείχια επιθυμία των φανς να δουν μαζί την Captain America της Brie Larson με την Valkyrie, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό να συμβεί. Πάντως και μόνο το ότι θα δούμε περισσότερα για την ζωή της είναι μια επιτυχία. Το «Thor Love and Thunder» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021, με τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson να επιστρέφουν στους ρόλους τους, κάτι που δεν ξέρουν αν θα συμβεί με τους Tom Hiddleston και Mark Ruffalo. Στις προσθήκες όμως θα έχουμε την Natalie Portman, η οποία επιστρέφει στο σύμπαν του Thor μετά την συμμετοχή της στις δύο πρώτες ταινίες και μάλιστα κραδαίνοντας το σφυρί του Thor!

Η τέταρτη φάση της Marvel μας υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos