Ασταμάτητος ο Στίβεν Σόντερμπεργκ: νέα ταινία

Ασταμάτητος ο Στίβεν Σόντερμπεργκ: νέα ταινία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ To Move It σας πάει Berlinale
Δημοσίευση: 19 Aug 2019, 17:03
Συντάκτης:

Ο Steven Soderbergh είναι γνωστό πόσο πολυπράγμων και ανήσυχος δημιουργικά είναι. Στο φετινό φεστιβάλ Βενετίας θα παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια προβολή την νέα του ταινία οσκαρικών προδιαγραφών, το «The Laundromat» με τους Meryl Streep, Gary Oldman και Antonio Banderas το οποίο στην συνέχεια θα δούμε στο Netflix. Με την τριπλά βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Meryl Streep, ετοιμάζει και νέα ταινία σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις.

soderbergh hbo maxΣΧΕΤΙΚΑΟ Στίβεν Σόντερμπεργκ αποκλειστικά στο HBO Max

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ταινία «Let Them All Talk» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Streep με την Gemma Chan που γνωρίσαμε οι περισσότεροι από το «Crazy Rich Asians» και την «Captain Marvel» ενώ θα την δούμε και στο «The Eternals» της Marvel. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης το αποκάλυψε με τουίτ που έκανε λέγοντας ότι ετοιμάζει κάτι νέο, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού. Η ταινία φαίνεται πως θα γυριστεί με την Red Komodo Camera, μιας και όλοι ξέρουμε πόσο απολαμβάνει να παίζει με τις τεχνικές εξελίξεις στο χώρο του κινηματογράφου και τις αξιοποιεί πάντα στο έπακρο.

Είναι μια καινούργια, εξελιγμένη ψηφιακή κάμερα για την οποία και ο Soderbergh και ο πρόεδρος της Red Digital Cinema, Jarred Land, έχουν δηλώσει μέσω Twitter ό,τι είναι ότι πιο νέο και καυτό κυκλοφορεί, διευκολύνοντας πολύ τη παραγωγή και το γύρισμα. Red One Cameras είχε ξαναχρησιμοποιήσει για το «Che» το 2008, ενώ Komodo θα χρησιμοποιήσει ο David Fincher για το «Mank» που ετοιμάζει για το Netflix με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman.

Το «Let Them All Talk» έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα στην Νέα Υόρκη, οπότε σύντομα θα δούμε λογικά και παπαρατσικές φωτογραφίες γυρισμάτων και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν γυρίσματα και αλλού στις ΗΠΑ. Ακόμα δεν είναι βέβαιο για το ποιος θα διανείμει την ταινία, αν και το Netflix μέσα από το οποίο είδαμε και την προηγούμενη ταινία του, το «High Flying Bird» και θα δούμε την καινούργια του, το «The Laundromat», έχει όσο να ναι ένα προβάδισμα. Τα πράγματα όμως είναι ακόμα ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592