Άντε πάλι με τις διασκευές στον Χίτσκοκ...

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2020, 17:20
Συντάκτης:

Φαίνεται πως έγινε πλέον της μόδας να επιστρέφουν ταινίες του Χίτσκοκ στο σινεμά και στην τηλεόραση. Έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια του κατά τα άλλα ενδιαφέροντα σκηνοθέτη, Ben Wheatley, να αναβιώσει την Rebecca, βασισμένος στο βιβλίο της Δάφνης ντε Μωριέ, το ίδιο βιβλίο που το 1940 είχε κάνει ταινία ο μετρ του τρόμου, τώρα πήραν και άλλοι σειρά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Alicia Vikander, μετά την ολοκλήρωση του Born to be Murdered του Ferdinando Cito Filomarino, που μεταξύ άλλων γυρίστηκε και στην Αθήνα, με πρωταγωνιστή τον John David Washington, ετοιμάζεται για το Dial M For Murder ("Τηλεφωνήσατε Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως ο cult ελληνικός τίτλος), μια σειρά ανθολογίας παραγωγής της MGM/UA Television.

Πέρα από τον ρόλο της εκτελεστικής παραγωγού μέσω της εταιρείας της, Vikarious Film Studio, είναι πιθανό να την δούμε και σε ρόλο πρωταγωνίστριας στην επερχόμενη σειρά, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Βασίζεται στο έργο του Frederick Knott, πάνω στο οποίο βασίστηκε και ο Χίτσκοκ για την ταινία του 1954. Η διαφορά είναι ότι θα ιδωθεί ως μια τρομακτική ιστορία δολοφονίας και προδοσίας από την γυναικεία οπτική. Δημιουργοί της σειράς θα είναι οι Michael Mitnick (The Giver, Vinyl) και Terence Winter (Broadwalk Empire).

Σύμφωνα με την χιτσκοκική ταινία, ένας παίκτης του τένις, τον οποίον υποδυόταν ο Ray Milland, αναλαμβάνει να σκοτώσει την σύζυγό του, την οποία υποδυόταν η Grace Kelly, έπειτα από την ανακάλυψη της εξωσυζυγικής της σχέσης. Η Vikander πιθανόν να έχει τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο.

Tην 32χρονη Σουηδέζα σταρ είδαμε πρόσφατα ως Gloria Steinem, την γνωστή ακτιβίστρια, φεμινίστρια συγγραφέα, στο βιογραφικό δράμα The Glorias, πλάι στην Julianne Moore και την Janelle Monae.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 17 Νοε. 2020, 17:20
Ενημέρωση: 17 Νοε. 2020, 17:20
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870