Αγνοείται ο Τζούλιαν Σαντς

Δημοσίευση: 19 Ιαν. 2023, 14:34
Συντάκτης:

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς δηλώθηκε ως αγνοούμενος όντας σε πεζοπορία στα βουνά του Σαν Γκάμπριελ στην Καλιφόρνια. 

Ο 65χρονος ηθοποιός, ο οποίος συνεχίζει να δουλευει ακατάπαυσττα και έχει ήδη 5 μελλοντικά πρότζεκτ στα οποία θα συμμετάσχει, έγινε γνωστός στους πολλούς από τις ταινίες "A Room with a View", "The Killing Fields", "Leaving Las Vegas", "Naked Lunch", κάποιοι λιγότεροι τον θυμόμαστε επίσης από τα "Timecode" & "Hotel" του Μάικ Φίγκις. 

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν τον χαμένο πεζοπόρο στο Baldy Bowl, μια δημοφιλή περιοχή για πεζοπόρους και σκιέρ, ανέφερα οι αστυνομικές αρχές. Οι αξιωματούχοι κοινοποίησαν ότι ο χαμένος πεζοπόρος είναι ο Τζούλιαν Σαντς, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι έντονες χειμερινές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη την Καλιφόρνια εμποδίζουν σημαντικά τις έρευνες γύρω από το όρος Baldy. Τα επίγεια συνεργεία διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου για την ασφάλειά τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται με drone και ελικόπτερο.

Στην περιοχή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος χιονοστιβάδας και οι αρχές συνιστούν στο κοινό να μείνει μακριά, ενώ αναζητείται ένας ακόμη πεζοπόρος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos