To πρώτο clip από το "Once upon a time in Hollywood" του Ταραντίνο

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2018, 16:59

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019. Για εμάς την πιο "λαχταριστή" απ'όλες.

Το "Once upon a time in Hollywood" εξελίσσεται στο Χόλιγουντ του 1969, στο ζενίθ του κινήματος των hippie και των δολοφονιών της περιβόητης οικογένειας Manson. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είναι ένας πρώην σταρ τηλεοπτικών γουέστερν με το όνομα Rick Dalton ο οποίος ζει δίπλα στην Sharon Tate, την οποία θα υποδυθεί η Μαργκό Ρόμπι. Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο φίλος και μόνιμος κασκαντέρ και αντικαταστάτης του Ντι Κάπριο με το όνομα Cliff Booth.

Το υπόλοιπo εξαιρετικό καστ περιλαμβάνει τον Αλ Πατσίνο (σαν τον ατζέντη του Rick) και τους Ντάμιαν Λιούις (σαν... Στιβ ΜακΚουίν), Μπαρτ Ρέινολντς (ιδιοκτήτης του ράντσου που χρησιμοποιούσαν σαν έδρα των επιχειρήσεών τους ο Μάνσο και η φατρία του), Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Εμίλ Χιρς, Ντακότα Φάνινγκ (ακόλουθος του Μάνσον που διέπραξε αρκετούς από τους φόνους), Τίμοθι Όλιφαντ Κλίφτον Κόλινς Τζ., Λιούκ Πέρι, Σκοτ ΜακΝίρι και πολλούς άλλους δίχως να έχει αποκαλυθφεί ακόμη ποιος θα ερμηνεύσει τον ίδιο τον Τσαρλς Μάνσον..

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο video clip που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με το σετ των γυρισμάτων, ώστε να πάρετε μια πρώτη ιδέα πως ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει μεταφέρει οπτικά το Λος Άντζελες 50 χρόνια πίσω! 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos