Όλος ο καλός κόσμος στο "Once Upon a Time in Hollywood" του Ταραντίνο!

Δημοσίευση: 9 Μαΐου 2018, 18:17
Συντάκτης:

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει... υποσχεθεί πως η νέα ταινία του "Once Upon a Time in Hollywood" θα είναι ότι πιο κοντά στο πνεύμα του "Pulp Fiction" έχει κάνει!
Αγνωστο βέβαια τι θέλει να πει με αυτό, αλλά στο ήδη εντυπωσιακό καστ προστέθηκαν παλιοί γνώριμοί του όπως ο Τιμ Ροθ, ο Κερτ Ράσελ και ο Μάικλ Μάντσεν αλλά και ο Μπαρτ Ρέινολντς ο οποίος θα υποδυθεί τον Τζορτζ Σπαν, αυτόν που νοίκιασε το ράντσο του στον Τσαρλς Μάνσον.
Το στόρι τοποθετείται στο Χόλιγουντ του 1969, στο ζενίθ του κινήματος των hippie και των δολοφονιών της περιβόητης οικογένειας Manson.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είναι ένας πρώην σταρ τηλεοπτικών γουέστερν με το όνομα Rick Dalton ο οποίος ζει δίπλα στην Sharon Tate, την οποία θα υποδυθεί η Μαργκό Ρόμπι. Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο φίλος και μόνιμος κασκαντέρ και αντικαταστάτης του Ντι Κάπριο με το όνομα Cliff Booth.
Oι φήμες θέλουν ακόμα και τον Τομ Κρουζ να είναι σε συζητήσεις (φανταστείτε τον ως Μάνσον...)
Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 9η Αυγούστου του 2019, που συμπίπτει με την 50η επέτειο από την δολοφονία της Σάρον Τέιτ. Διαβάστε περισσότερα από εδώ και εδώ.

Update 29/8/18: Για τον ρόλο του Τσαρλς Μάνσον, ο Ταραντίνο προσανατολίστηκε φυσιογνωμικά και επέλεξε έναν πολύ πιο άσημο ηθοποιό που όμως του φέρνει αρκετά. Πρόκειται για τον 48χρονο Αυστραλό Ντέιμον Χέριμαν, με καριέρα κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές, με περισσότερο γνωστές τις Justified, Quarry, Incorporated, αλλά και τα κινηματρογραφικά The Water Diviner, Son Of A Gun, The Little Death
 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos