Ο Ντέιβιντ Λιντς συνεργάζεται με τον Flying Lotus!

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2019, 13:42

Μια συνεργασία με τον Ντέιβιντ Λιντς ήρθε να προστεθεί στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του 35χρονου μουσικού, DJ, παραγωγού, ράπερ και κινηματογραφιστή Flying Lotus, aka Steven Ellison.

<a href="/nea/i-hameni-leoforos-toy-nteivint-lints-se-psifiaki-apokatastasi/69290">Η Χαμένη Λεωφόρος του Ντέιβιντ Λιντς σε ψηφιακή αποκατάσταση</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Χαμένη Λεωφόρος του Ντέιβιντ Λιντς σε ψηφιακή αποκατάσταση

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του «You’re Dead», ο FlyLo επιστρέφει τον Μάιο με νέο άλμπουμ, το οποίο έχει τίτλο «Flamagra» και θα περιέχει 27 (!) τραγούδια με συμμετοχές από εκλεκτούς μουσικούς, όπως οι Thundercat, Anderson .Paak, Solange και George Clinton

Έκπληξη όμως αποτέλεσε to video clip του τραγουδιού «Fire is Coming», στο οποίο ο πολυπράγμων 73χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης εμφανίζεται κυριολεκτικά… στο στόμα ενός λύκου και αφηγείται μια ανατριχιαστική ιστορία σε μια ομάδα παιδιών!

Το video είναι σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Flying Lotus σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Φιρτ, δημιουργό του cult animated web series «Salad Fingers». Αν σας έλειψε o κόσμος του Twin Peaks, τότε δεν έχετε παρά να το απολαύσετε παρακάτω!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 22 Απριλίου 2019, 13:42
Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2019, 13:48
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos