Ο Μπρους Ουίλις έπαιξε "ξύλο" με τον Στίβεν Κόλμπερτ

Δημοσίευση: 22 Δεκ. 2015, 18:20

Eικονικό ξύλο έπαιξαν ο Μπρους Ουίλις με τον παρουσιαστή του «Late Show», Στίβεν Κόλμπερτ, όταν ο δεύτερος τον είχε καλεσμένο.

Ο οικοδεσπότης ρώτησε τον δημοφιλή ηθοποιό για τα stunts, ενώ επέμεινε πως αποκλείεται να εκτελεί μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές δράσης στα 60 του χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του παρουσιαστή: «Πολλοί stars του Hollywood που πρωταγωνιστούν σε ταινίες δράσης, κάνουν μόνοι τους τα stunts. Εσύ τα κάνεις μόνος σου;» τον ρώτησε ο 51χρονος Κόλμπερτ, με τον Γουίλις να απαντά: «Φυσικά! Πρέπει να το κάνω!»

«Ποιος ο σκοπός;», «Για το κοινό μου!» ανταπάντησε ο Γουίλις, με τον Κόλμπερτ να του λέει:

«Είσαι 60 ετών, μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως κάνεις μόνος σου τα stunts» συνέχισε να του λέει ο Κόλμπερτ, με τον Γουίλις να του εξηγεί: «Νιώθω πως θα απογοητεύσω τον κόσμο αν δεν τα κάνω». «Με όλο τον σεβασμό αλλά δεν σε πιστεύω»

Κάπου εκεί ο Μπρους Γουίλις εμφανώς εκνευρισμένος βρήκε τρόπο να τον… πείσει.

Και κάπου εκεί σταμάτησε η όποια ηθοποιοία και ξεκίνησαν τα μέτρια και κακά μονταρισμένα κασκαντιλίκια από «σωσίες», αλλά έστω και έτσι, το αποτέλεσμα είναι αρκετά αστείο...

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos