Διαφήμιση για μπισκότα Παπαδοπούλου: Συγκινεί

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2022, 14:33

Εκατό χρόνια συμπληρώνει φέτος η εταιρεία Παπαδοπούλου, που μικροί και μεγάλοι έχουμε συνδέσει με τα θρυλικά μπισκότα της. 1922-2022: μια πλούσια ιστορία που ξεκινά με την Μικρασιατική Καταστροφή, όταν πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη καταφτάνουν στον Πειραιά, και ανάμεσα σε άλλους είναι και η οικογένεια Παπαδόπουλου. Η εταιρεία λοιπόν γιορτάζει τα εκατό χρόνια και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από μια τόσο όμορφη, καλαίσθητη και βαθιά συγκινητική διαφήμιση σχεδόν τριών λεπτών που συμπυκνώνει όλη την πορεία από το τότε στο σήμερα.

«Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί.                          

Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική  οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» είναι το μήνυμα της διοίκησης της Παπαδοπούλου. Η διαφήμιση αμέσως αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο με πλήθος θετικών σχολίων στα social media. Για την ταινία μικρού μήκους, αυτή την διαφημιστική καμπάνια για τα εκατό χρόνια, με ειδικό section στο site της εταιρείας για τον εορτασμό χρειάστηκαν τρεις μήνες προετοιμασίας, τέσσερις μέρες γυρισμάτων σε διαφορετικά μέρη της Αθήνας, 42 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους και εκατό ηθοποιοί σε βοηθητικούς ρόλους. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν διακόσια κοστούμια, πέντε βεστιάρια και τέσσερις μέρες δοκιμής ρούχων. Και φυσικά πλήθος ακόμα συντελεστών που δεν αποτυπώνεται πάντα σε αριθμούς. Παράλληλα, το ιστορικό αρχείο της Παπαδοπούλου εκτέθηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσα από μια μεγάλη έκθεση που διοργανώθηκε στο Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς 138, η οποία μπορεί να έχει ολοκληρωθεί αλλά μπορεί να την απολαύσει κανείς μέσα από φωτογραφικό υλικό και βίντεο μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos