"Suicide squad": Τρέιλερ που τα σπάνε!

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2015, 18:29

Ζητωκραυγές σκόρπισε στην αίθουσα του Hall H η προβολή του πρώτου επίσημου τρέιλερ για το «Suicide Squad» του Ντέιβιντ Άγιερ.

Με τον «Deadshot» του Ουίλ Σμιθ και πολύ περισσότερο τον «Joker» του Τζάρεντ Λέτο («Θα σε πονέσω πολύ» ήταν η ατάκα που σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού...) σε απολαυστικά close ups, οι εντυπώσεις είναι θετικές.

Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, ωμό, ρεαλιστικό, θυμίζει έντονα τα προηγούμενα φιλμ του Άγιερ και δημιουργεί προσδοκίες για τον Αύγουστο του 2016.

Στο πάνελ ήταν άπαντες παρόντες εκτός του Λέτοτ: Margot Robbie, Scott Eastwood, Joel Kinnaman, Cara Delevigne, Jai Courtney, Viola Davis & Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Eπισυνάπτουμε το τρέιλερ που διέρρευσε σε όχι καλή ποιότητα και επιφυλασσόμαστε να το αντικαταστήσουμε όταν ανέβει σε hd.

Περισσότερα για το φιλμ, εδώ.

Update 20/1/16: Πολύ καλό και το δεύτερο τρέιλερ, με άφθονο χιούμορ, εντυπωσιακές σκηνές, τα σπάει! Διαφορετικό, φρέσκο, πολύχρωμο, μια δυνατή απάντηση της DC στην Marvel, με την Μαργκό Ρόμπι να ξεχωρίζει και πολύ κρίμα που τελικά ο Τομ Χάρντι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν τα είχε καταφέρει να ενταχθεί στο καστ...

Θυμηθείτε εδώ και τα εντυπωσιακά οld school posters.

Update 28/3/16: Τρέιλερ για την ασιατική αγορά, με το πρώτο λεπτό να ανακυκλώνει υλικό από τα προηγούμενα με διαφορετικό μοντάζ (κλασσική τακτική), αλλά έστω τα υπόλοια 30-40 δευτερόλεπτα να φανερώνουν φρέσκες στιγμές δράσης. 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos