"Sharknado 2": Η ηλίθιοι είναι αήττητοι - Επίσημο τρέιλερ

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2014, 02:33

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποφύγουμε το sequel του "Sharknado" και μάλιστα με σχεδόν τους ίδιους συντελεστές και φυσικά τις ασύλληπτα ηλίθιες καμενιές του.

Λέγεται "Sharknado 2: The second one (duh)" και το πρώτο teaser είναι ήδη οnline.

Επειδή όμως διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, σας έχουμε και ένα δεύτερο behind the scenes clip, γιατί είμαστε ταγμένοι στην ενημέρωση.

Αυτή την φορά ένας ανεμοστρόβιλος πλήττει τη Νέα Υόρκη και οι κάτοικοι πιάνονται απροετοίμαστοι για τα σμήνη των καρχαριών που έρχονται μαζί του.

Σοβαρά τώρα.

Α.Κ.

 

1/7/14: Για να ξεκινήσει όμορφα μια ημέρα χρειάζεται χαμόγελο. Πόσο μάλλον ξέφρενο χαχανητό. Even better. Το κανάλι SyFy λοιπόν, καθότι δεν φοβάται spoilers, ανέβασε ένα τρίλεπτο clip από το έπος της καμενίλας και αμέσως εμείς (μη χάσουμε) σας το παρουσιάζουμε. Η φάση είναι στο μετρό, όταν το τρένο καθυστερεί να περάσει από τον σταθμό ("τι έγινε; Μήπως έπεσε κανένας hipster στις γραμμές και τον πάτησαν;") και ο λόγος φυσικά είναι ότι το τούνελ έχει πλημμυρίσει με θάλασσα γεμάτη με καρχαρίες!

 

Update 11/7/14: "Let's kill some sharks", "Smething bites us, we bite back!", "Holy shark!". Είναι αλήθεια. Δείχνει πολύ χειρότερο από το πρώτο. Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ. Και μάλιστα βρέχει παντού καρχαρίες. Οπότε αφήστε τις ομπρέλες και πιάστε τα ηλεκτρικά πριόνια. Χαμός. Καταποντισμός. Κηδεία του όποιου κινηματογραφικού γούστου διαθέτετε.

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos